Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще въведе строги

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще въведе строги
Коментари Харесай

РЕКОНСТРУКЦИЯ: Ралф Рангник променя тотално правилата в Юнайтед

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще вкара строги правила в отбора, макар че договорът му е единствено до края на сезона. Истинската гражданска война занапред следва, когато германецът влезе в ролята си на консултант. Според " Sport Bild той " ще взема решение въпроса за новите попълнения на " Олд Трафорд " в бъдеще. На първо място обаче ще се опита да модернизира клуба, приспиван от триумфите, реализирани през ерата на сър Алекс Фъргюсън.

Какво значи това? Трудно е да се каже, тъй като Рангник не е работил в гранд на международно равнище до момента, само че някои заключения могат да се създадат въз основа на неговите ходове в Хофенхайм и Лайпциг, които извежда от аматьорските лиги до Бундеслигата.
свързани новини4776на 30.11.2021
Трябва да се означи, че Рангник, където и да е работил, вкарва строги промени. В Лайпциг, да вземем за пример, той построи по този начин наречения " Симулатор на Soccerbot " - виртуална система, в която футболистите, сходно на водачи или бойци, се учат да стрелят по изскачащи цели, написа " Труд ".

Той също по този начин подреди всекидневно да се проучват кръвта и съня на играчите, докара опитни лекари и вкара психо проби за развиване на интелектуалните качества. Като цяло той построи шедьовър от образователния център. Юнайтед обезверено се нуждае от такава система.

Разбира се, почитателите ще се интересуват най-вече какво ще се случи с играчите, а задачата на Рангник ще бъде да приготви терена за бъдещия непрекъснат управител на отбора, който и да е той. Вече се спекулира, че тимът ще бъде подложен на щателна реорганизация. Най-възрастните играчи като Единсон Кавани, Неманя Матич и даже Кристиано Роналдо могат да бъдат пожертвани в името на бъдещето. Пол Погба и Давид Де Хеа също, Маркъс Рашфорд и Люк Шоу се двоумят да подпишат нови контракти.

В медиите към този момент се приказва необятно, че първото подкрепление на Рангник ще бъде 23-годишният Амаду Хайдар, който Ралф наложи в първия тим на Лайпциг. Друго и доста по-звучно име е това на Ерлинг Холанд. Рангник обществено разкритикува Лайпциг, че не е съумял да притегли норвежеца от Залцбург. Германецът е в непосредствен контакт с бащата на Холанд. Тимо Вернер е другата алтернатива за Юнайтед, а Рангник е очарован от качествата на немския национал.

Определено всеки ще би трябвало да свикне с новите правила. В Лайпциг Рангник полудя, когато чу, че футболистите прекарват времето си в игри на телефоните си и забрани на по-младите да имат дълги коси или татуировки.

Той обича да има подчиненост, ненавижда соловите акции на звездите, Погба, Бруно Фернандеш и даже Роналдо ще би трябвало да одобряват, че те са единствено част от тима.

Първият въпрос, несъмнено, е по какъв начин ще се оправи Рангник с Роналдо. Португалецът към момента вкарва голове, само че германецът един път сподели, че в никакъв случай няма да докара нито Кристиано, нито Лионел Меси в отборите си, тъй като са прекомерно скъпи и прекомерно остарели.

Вярно, той приказва за Лайпциг, Манчестър Юнайтед е напълно друга история, само че факт е, че Рагник в никакъв случай до момента не е работил с толкоз велики играчи. Може би най-голямото име в негови тимове беше 34-годишният Раул, когато Рангник се отдръпна от Шалке през 2011 година
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР