Новият мъж на Антония Петрова всъщност не ѝ е мъж,

...
Новият мъж на Антония Петрова всъщност не ѝ е мъж,
Коментари Харесай

Новият на Тоца – Ивайло Батинков, женен и с дете

Новият мъж на Антония Петрова в действителност не ѝ е мъж, а най-обикновен ухажор с съвсем нулев късмет за задълбочаване на връзката.

Бизнесменът Ивайло Батинков бил женен, имал дете и въобще не считал да се развежда дори и поради някогашна миска като Тоца, написа Уикенд.

Познати на любовника описаха, че той от години кръшкал на жена си, която била толкоз необятно скроена, че освен прощавала изневерите, само че и те към този момент не ѝ правели изключително усещане. Говори се, че през леглото на Батинков са минали най-малко половината от оборотните миски и моделки в страната, а също така – и много засукани медицински сестри от елитната софийска болница, която до неотдавна ръководеше.

Антония Петрова най-вероятно е следващата численост в сбирката му, считат близки на богаташа.

Големият пострадал от аферата му бил неговият наследник. Момчето ходело на учебно заведение в елитния Италиански колеж в Горна баня. След като се разчуло за забивката на баща му, станало за смях пред цялото школо. Съучениците всеки ден го бъзикали, питайки дали миската е неговата майка. Заради непрекъснатите насмешки, детето тръгвало за учебно заведение със свито сърце и не се знаело по какъв начин ще се оправи с психическия тормоз, който търпи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР