Новият кмет на София Васил Терзиев положи клетва. Предстои членовете

...
Новият кмет на София Васил Терзиев положи клетва. Предстои членовете
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Новият кмет на София Васил Терзиев положи клетва

Новият кмет на София Васил Терзиев постави клетва. Предстои членовете на градския парламент да изберат и новия ръководител на Столичния общински съвет.

Очаква се да бъде номиниран Борис Бонев от ПП-ДБ- Спаси София.



Първото съвещание беше свикано и намерено от регионалния шеф на София-град Вяра Тодева.

" Местният парламент на най-големия град на България може и би трябвало да бъде образец за приемането на решения с консенсус за възхода на София и на нейните поданици. Вярвам, че локалната изпълнителна власт в лицето на Васил Терзиев и неговият екип може и ще бъде образец за почтеност и честност на хората. В 21-ви век, когато изкуственият разсъдък навлиза се повече и повече, повече от настоящ е девизът " Расте, само че не старее! ". И дано в никакъв случай не забравяме, че най-съществен е индивидът и неговият разцвет ", сподели Тодева.



Снимки: Десислава Кулелиева

Първото съвещание на Столичния общински съвет се ръководи от най-възрастния общински консултант Грети Стефанова от " Продължаваме Промяната-Демократична България-Спаси София ".



В новия градски парламент на София влизат седем политически обединения. Най-много съветници – 23-ма, имат " Продължаваме Промяната " – " Демократична България (Спаси София) ". ГЕРБ-СДС са с 14. " Българска социалистическа партия за България " – девет, " Възраждане " – осем, КОД и Има Такъв Народ вкарват по трима свои представители в локалния парламент, а Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ – един. Първо съвещание ще проведат и новите общински препоръки на Варна, Русе и Видин.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР