Новият кмет на Пазарджик - Петър Куленски, сюрпризиращо стопи огромната

...
Новият кмет на Пазарджик - Петър Куленски, сюрпризиращо стопи огромната
Коментари Харесай

Новият кмет на Пазарджик Петър Куленски: Градът ще стане символ на новия живот

Новият кмет на Пазарджик - Петър Куленски, сюрпризиращо стопи голямата преднина на дългогодишния градоначалник - Тодор Попов. На балотажа младият Куленски от ПП-ДБ разруши своя конкурент и справедливо ще седне на стола му. Ет каква поръчка даде за бъдещето на Пазарджик Петър Луленски:

Пазарджик е жив! Доказа, че може доста! Доказа, че може повече!

Преди всичко желая да благодаря на фамилията ми и в частност на моята брачна половинка за търпението и лишенията, на които бяха подложени.

Днес желая да насочва своята признателност към всички хора, които застанаха до мен, които възприеха тази битка като персонална задача и не стопираха в нито един миг. Енергията беше заразна и беше това, в което живяхме месеци наред, неуморно. И тази сила желая да бъде споделена с всички пазарджиклии.

От през днешния ден започваме оздравителния развой на община Пазарджик – такава, каквато всички я заслужават. Това значи възстановителен развой и за всички нас, като общественост – обединени и с нова, градивна посока.

Нека дружно, в действителност дружно да превърнем Пазарджик в град, с който ние и цяла България да се гордеем. В един знак на новия живот!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР