Новият клуб на Ивелин Попов - Рубин, се подсили с

...
Новият клуб на Ивелин Попов - Рубин, се подсили с
Коментари Харесай

Новият отбор на Попето привлече румънския Благо Джизъса


Новият клуб на Ивелин Попов - Рубин, се укрепи с румънския халф Габриел Еначе. Той идва от Стяуа, където беше съществена фигура преди да си навлече гнева на боса Джиджи Бекали поради разгулния си живот.

От Рубин не разкриха периода на контракта. В Казан Еначе ще играе с номер 26. 27-годишният румънец е някогашен футболист на Миовени и Астра, като с отбора от Гюргево стана първенец на Румъния през сезон 2015/16. След това мина в Стяуа.

За националния тим на северната ни съседка халфът има 5 мача.

Тялото на 27-годишния Еначе е изрисувано от горе до долу с татуси на християнска тема, които той изяснява с дълбоката си религия. Преди време в Рубин игра и някогашният ни футболист Благой Георгиев - Благо Джизъса, който също като Еначе имаше доста християнска символика по кожата си.

Междувременно Ивелин Попов бързо се трансформира във значима фигура в Рубин, каквито са и упованията към него. Футболист №1 на България за 2017 година се показа доста мощно в контролите на отбора от Казан, като означи два гола - против Волеренга и Розенборг. Попадението му във вратата на Волеренга от фаул беше определено от почитателите за най-красивото по време на зимната подготовка.

Мачът се игра на 18 февруари и приключи 3:0 за Рубин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР