Новият главен изпълнителен директор на Български пощи Богдан Теофанидис провери

...
Новият главен изпълнителен директор на Български пощи Богдан Теофанидис провери
Коментари Харесай

Теофанидис провери организацията по изплащането на пенсиите по пощите


Новият основен изпълнителен шеф на " Български пощи " Богдан Теофанидис ревизира основаната от новото управление организация за погашение на пенсиите , осведомят от пресцентъра на Министерския съвет.

Както по-рано стана ясно, поради механически усложнения, по системите на " Български пощи ", пенсиите и този месец по ведомост и по сегашен адрес, регистриран в Национален осигурителен институт. За да не се позволяват неточности, предоставените от Национален осигурителен институт описи деликатно се ревизират.

Направената инспекция в ранния следобяд открила, че обичайните утринни скупчвания са минали и работният ден протича умерено.
 Изплащат пенсиите за месец май
Изплащат пенсиите за месец май

Изплащането ще се прави сред 9 и 20 число на месеца

Богдан Теофанидис разговарял както със чиновници и с клиенти на пощенските клонове. Служители споделили, че въпреки и по-бавно, се оправят с изплащането на пенсиите и успокоили, че всеки пенсионер ще си получи пенсията .

От името на новото управление шефът на " Български пощи " се извинил персонално на възрастните хора за породеното стеснение и уверил, че вършат всичко по силите си пощите да проработят на цялостен потенциал допустимо най-скоро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР