Новият директор на полицията в Пловдив ще бъде представен в

...
Новият директор на полицията в Пловдив ще бъде представен в
Коментари Харесай

МВР министърът Калин Стоянов представя новия шеф на полицията в Пловдив

Новият шеф на полицията в Пловдив ще бъде показан в града на тепетата през днешния ден от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и заместник-главниясекретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев.

Очаква се това да е Георги Чергов от ГДБОП.

Припомням, че след напрежението в Цалапица поради бруталното ликвидиране на 24-годишния Димитър Малинов, шефът на пловдивската полиция Васил Костадинов беше отхвърлен от длъжността, а поста краткотрайно пое заместникът му Радослав Начев.

Той, дружно с началниците на Криминална и Охранителна полиция и " Разследване ” в Министерство на вътрешните работи Пловдив, се срещнаха през вчерашния ден с поданици на Цалапица и представители на локалната власт, като разискаха обезпечаването на публичния ред в региона.

Заради недоволството на локалните от мудните дейности на полицейските чиновници и подозрения за позволени пропуски в следствието на жестокото ликвидиране на младия мъж, против началника на РУ-Стамболийски основен контрольор Ангел Керпиев е формирано дисциплинарното произвеждане, което се води от самостоятелни чиновници от Инспектората на Министерство на вътрешните работи.

В селото е обезпечено 24-часово полицейско наличие екипи от други подразделения, а не от районното ръководство в Стамболийски. Патрулите ще дежурят на място докато е належащо, увериха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР