Новият ансамбъл по художествена гимнастика ще участва демонстративно на международния

...
Новият ансамбъл по художествена гимнастика ще участва демонстративно на международния
Коментари Харесай

Новият ни ансамбъл с демонстративни изпълнения на София Къп

Новият отбор по художествена гимнастика ще взе участие демонстративно на интернационалния шампионат " София къп ", който ще се организира от 1 до 3 април в столичната зала " София ".
Възпитаничките на Весела Димитрова и нейните помощнички Михаела Маевска и Ясена Стойнева ще показват за първи път публично композициите си пред родна аудитория в събота и в неделя.

Националните състезателки както при дамите, по този начин и при девойките, в първи ден на шампионата ще играят пред погледа на олимпийските шампионки от Игрите в Токио 2020, които ще са публични посетители на конкуренцията.

Състезанието стартира през днешния ден с осъществяванията на гимнастичките от първа група при девойките, където са Дара Стоянова, Елвира Краснобаева и Жана Пенчева. Дара Малинова открива българското присъединяване в трета група. В нея са още Никол Тодорова и Цветейоана Пейчева.

Надпреварата при дамите започва в 16.00 часа. В поток А са Магдалина Миневска, Радина Томова и Лъчезара Пекова. В поток Б попаднаха Татяна Воложанина, Ева Брезалиева, Стилиана Николова и Боряна Калейн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР