Новият ансамбъл (жени) , наследник на олимпийските шампионки от Игрите

...
Новият ансамбъл (жени) , наследник на олимпийските шампионки от Игрите
Коментари Харесай

Новият ансамбъл показва за първи път композициите си на контролно в „Арена Армеец“

Новият отбор (жени), правоприемник на олимпийските шампионки от Игрите в Токио, ще покаже за първи път композициите си по време на контролното съревнование, което ще се организира на 22 март в подготвителната зала на „Арена Армеец“.
<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=311&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBGRGfederation%2Fvideos%2F484936389963375%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=“560″ height=“311″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>
В инспекцията с изключение на възпитаничките на Весела Димитрова, Михаела Маевска и Ясена Стойнева ще вземат участие и самостоятелните гимнастички   Боряна Калейн, Ева Брезалиева, Стилияна Николова (жени)  и Елвира Краснобаева и Дара Стоянова (девойки).



Всички те ще показват България в шампионата от веригата Гран При в Марбея от 25 до 27 март.

Същевременнто станаха ясни и поименните поръчки за международната купа в София. В конкуренцията, която ще се организира от 8 до 10 април в „Арена Армеец, ще участват  40 самостоятелни гимнастички.Сред тях са Зохра Агамирова (Азербайджан),  София Рафаели и Милена Балдасари (Италия), Виктория Оноприенко (Украйна), Лаура Цзън (САЩ). България ще бъде показана от Боряна Калейн и Стилияна Николова.



При ансамблите конкуренция на нашите девойки ще още 10 състава, измежду които – Италия, Япония, Съединени американски щати, Азербайджан и други.

Седмица преди Световната купа, от 1 до 4 април в столичната зала София ще се организира интернационалния шампионат „София къп“. В конкуренцията ще  вземат участие съвсем всички национални състезатеблки – самостоятелно дами и девойки.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР