Новите Тийн планове осигуряват хиляди мегабайти за четене, учене и

...
Новите Тийн планове осигуряват хиляди мегабайти за четене, учене и
Коментари Харесай

Yettel предлага 5G смартфони на специални цени с нов младежки план

Новите Тийн проекти обезпечават хиляди мегабайти за четене, учене и музика
От този месец Yettel предлага нов абонаментен проект, който обезпечава пълноценно цифрово преживяване и сигурност на младежите и по едно и също време успокоение за родителите. Новият проект Тийн 25.99 идва с извънредни оферти за 5G смарт телефони на специфични цени. Цените на трите модела -, и MOTOROLA Moto G51 5G - започват от единствено 5,99 лева месечно на лизинг с двугодишен контракт.

С абонаментния проект потребителите получават достъп до 5G мрежата на Yettel, безграничен достъп и мегабайти за новаторската просветителна платформа iZZI за интервал от 24 месеца, както и подобен до музикалната платформа Deezer за 12 месеца.  Към проекта е включен и трафик пакет „ Чат “, който включва 10 хиляди мегабайта на месец към някои от най-популярните уеб сайтове за онлайн връзка, включително Viber, WhatsApp, Zoom и други Планът дава също по този начин 10 хиляди мегабайта трафик пакет за обществени мрежи и вести като Фейсбук, Instagram, АБВ и други, 10 хиляди мегабайта за стрийминг на музика и още толкоз за видео стрийминг услугите HBO Max, VBOX7. Пакетът включва и 2000 национални и роуминг минути в зона Европейски Съюз и 6000 национални и роуминг мегабайта в зона Европейски Съюз.

С абонаментен проект Тийн 19,99 потребителите получават безграничен достъп и мегабайти до цифровата просветителна услуга iZZI за 12 месеца и позиция за достъп до Deezer за 12 месеца, както и включени 10 хиляди мегабайта за чат и 10 хиляди мегабайта  за обществени мрежи и вести на месец. Потребителите на този проект също по този начин могат да се възползват от 800 национални и роуминг минути в зона Европейски Съюз и 2000 национални и роуминг мегабайта в зона Европейски Съюз.

И двата проекта са с включена услуга „ Онлайн отбрана “ за целия период на контракта. „ Онлайн отбрана “ работи както в мрежата на Yettel, по този начин и във всички WiFi мрежи и обезпечава успокоение на  родителите и отбрана на децата им от влизане в подозрителни уеб страници и неуместно цифрово наличие. Абонаментните проекти са предопределени за консуматори сред 6 и 19 години, за които се дава документ, удостоверяващ възрастта на ползвателя (удостоверение за раждане, учебна карта).

Всички абонаментни проекти на Yettel за транспорт на данни и мобилни услуги включват достъп до първокласната 5G мрежа на оператора без в допълнение възнаграждение. Мрежата е отличена с четири поредни документа Best in Test от самостоятелната организация umlaut.

Повече за новите пакетни предложения и други оферти можете да откриете на уеб страницата на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР