Новите собственици на bTV са прекратили съдебните дела, заведени срещу

...
Новите собственици на bTV са прекратили съдебните дела, заведени срещу
Коментари Харесай

BTV взе бизнес решение да преглътне обидите за Божков ТВ


Новите притежатели на bTV са прекратили правосъдните каузи, заведени против хазартния необут Цветомир Найденов и уеб страницата " Блиц ", научи Mediapool. Това се е случило на 10-и и 11-и март тази година.

В началото юни предходната година управлението на, че завежда дело за клюка против уеб страницата " Блиц " и съсобственика на Efbet Цветомир Найденов. В последна сметка са заведени общо три каузи – две от тях са прекъснати от медийната група, а третото е прекъснато от съда.

Mediapool потърси за коментар медийната група, която удостовери това. Обяснението е, че делата са прекъснати, тъй като няма потребност от тях. Това било " бизнес решение ".

" Да, bTV приключи правосъдните каузи по отношение на миналогодишната клеветническа акция " Божков ТВ ". Това е напълно бизнес решение. bTV продължава да има вяра в професионализма и честността на някогашните си и сегашни чиновници и управление от този интервал, само че няма потребност от дългогодишни каузи, с цел да се увери в това. Прекратяването на правосъдните разногласия не трансформира позицията на bTV по въпроса ", се споделя в позицията на bTV, изпратена в отговор на запитването на Mediapool.

Делата обаче не бяха заведени, тъй като управлението на bTV се е съмнявало в личните си публицисти, а таман, за да отбрани тяхната известност .
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР