Новите си силиконови гърди извади на показ поп-фолк певицата Емануела.

...
Новите си силиконови гърди извади на показ поп-фолк певицата Емануела.
Коментари Харесай

Емануела си сложи внушителните 1450 кубика силикон

Новите си силиконови гърди извади на показ поп-фолк певицата Емануела. За провокативната певица това е трети чифт импланти, които си слага. С всеки идващ бюст тя евентуално търси освен по-добро качество, само че и по-големи размери. Този път тя е надула пазвата си с внушителните 1450 кубика силикон, което автоматизирано я трансформира в каймака на кръшния род, що се отнася до великански гърди.

Емануела обилно разхожда новите си гърди по време на присъединяване в чалготека в Студентски град в столицата. Умишлено залага на рокля, която едва-едва прикрива бюста ѝ, и почерпените почитатели с ненаситност се любуват на горните интимни елементи от тялото ѝ. Дрехата мъчно удържа напъна на изкуствените бомби, които аха да раздерат роклята и да стане още по-горещо в нощното заведение, написа hotarena.net.

Фенове побързаха да се пошегуват, че с новата визия Емануела към този момент е порнозвезда и на мига може да направи блестяща кариера във филмите за възрастни, както към този момент сториха някои българки.

Първите импланти на певицата били скромните 350 кубика. Емануела ги поставила няколко години след раждането на първия ѝ наследник " ей по този начин за самочувствие “, както обича да споделя самата изпълнителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР