Новите панелисти при Гала направиха своя дебют в ефира на

...
Новите панелисти при Гала направиха своя дебют в ефира на
Коментари Харесай

Новите водещи седнаха до Гала

Новите панелисти при Гала направиха своя дебют в ефира на „ На кафе “. Както Hotnews.bg първи писа на местата на Андреа Банда Банда, Ева Веселинова и Илиян Любомиров застанаха двете красиви синоптички Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, които с изключение на колежки, са и положителни приятелки. Те ще продължат да оповестяват времето по Нова телевизия редом с уговорките си при Гала. Двете ще се редуват като водещи на времето и при Гала през седмица.

Писателят Георги Блажев и артистът Дарин Ангелов също са измежду новите водещи при русокоската, която се появи със замайващ загар и изрязана синя рокля. Ангелов предизвести, че от време на време ще се наложи да отсъства поради уговорките си в Народния спектакъл, само че даде обещание да повдигне завесата за ставащото зад сцената, което остава недостъпно за феновете в залата.

Той има цялостната поддръжка в новата си работа на брат си и брачната половинка си. Писателят призна, че баба му е на седмото небе от наслада поради новата му работа. В първото предаване след лятната почивка Гала призна, че макар опита си продължава да се вълнува при всеки ефир и пожела триумф на новите попълнения.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР