Новите епизоди на крайно нашумелия сериал Братя ще се завъртят

...
Новите епизоди на крайно нашумелия сериал Братя ще се завъртят
Коментари Харесай

Кога тръгва Братя 2

Новите епизоди на извънредно нашумелия сериал " Братя " ще се завъртят по Нова телевизия при започване на пролетта, разгласи в " Събуди се " продуцентът на престъпната сага Красимир Ванков. Първият сезон с присъединяване на Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Стойо Мирков, Искра Донова, Деляна Хаджиянкова провокира възторг, който стимулира екипа да стартира работа по продължение, преплитащо още веднъж драмата и любовта. 

„ Всички сме доста щастливи и благодарим на аудиторията, че възприе и припозна развиването на сюжета по метод, по който и ние доста искахме. Това ни даде тласък и сила да работим по втори сезон. Накратко триумфът е композиция от добра история и необикновен каст, тъй като вземат участие доста надарени артисти и се получи доста добра заварка сред тях. Във втори сезон още веднъж ще преплетем престъпната история с драмата, само че ще прибавим и нотка тайнственост. Любовта няма да отсъства, само че историята ще наподобява на пъзел, който феновете малко по малко ще би трябвало да подреждат “, разкри Краси Ванков.

Снимките на сериала текат интензивно. Те започнаха на 8 януари, като даже минусовите  градуси не стопираха екипа да работи под намерено небе. В последната серия на първия сезон пред очите на двамата враждуващи братя избухна колата с обичаната им жена Лора, която бе бременна. През март се чака да стане ясно дали Лора е жива и на кого е бебето, с което бременна. Ники Илиев още веднъж е измежду режисьорите на терена.  

Калин Врачански, който също беше в студиото на Нова, пък показа, че няма самообладание да възвърне ритъма си на живот, макар че динамичността му преди пандемията е била в действителност зашеметяваща. Както се знае, артистът е на път да се ожени за изгората си Александра, макар че в никакъв случай до момента не е признавал, че е почитател на брака.         

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР