Новините за Брус Уилис не са много добри. Здравето на

...
Новините за Брус Уилис не са много добри. Здравето на
Коментари Харесай

Шокиращи новини за Брус Уилис, всеки ден може да е последният му

Новините за Брус Уилис не са доста положителни. Здравето на артиста наподобява се утежнява, съгласно два потвърждаващи източника, които са разговаряли с US Weekly. Те разкриват и мярката, подхваната от фамилията на артиста, защото " всеки минал ден може да е последният му ".


Трудно е да се одобри истината за тези, които са считали, че Брус Уилис е - сходно на героите, които изобразяваше на екрана - непреклонен. През пролетта на 2022 година фамилията на артиста разкри пред необятната общност, че той има афазия - езиково разстройство, което визира способността на човек да поддържа връзка. Диагноза, която наложително поставя несвоевременен завършек на актьорската му кариера.

След това спомагателни проучвания разкриха, че Брус Уилис има фронтотемпорална деменция - нелечимо мозъчно заболяване, което поврежда речта и двигателните умения. Според Националния институт по опазване на здравето на Съединени американски щати междинната дълготрайност на живота на хората, страдащи от това заболяване, е единствено шест до осем години, до момента в който някои по-песимистични медицински източници я дефинират на едвам две години, разкрива US Weekly, който посвещава корицата си тази седмица на битката на героя от сагата " Умирай мъчно ", която явно е и тази на дамите в живота му. На някогашната му брачна половинка Деми Мур, на трите им дъщери Румър, на 35 година, Скаут, на 32 година и Талула, на 29 година, както и на брачната половинка му Ема и двете им дъщери Мейбъл, на 11 година, и Евелин, на 9 година

" Всички са наясно, че всеки ден може да е последният им ".

Трудна борба съгласно източник на американското списание, който разкрива, че упадъкът на артиста е бърз. " Брус има положителни и неприятни дни, само че през последните няколко месеца има доста повече неприятни дни, в сравнение с положителни ", разкрива източникът. Но през всичко това кланът Уилис е сплотил редиците си. " Това прекарване още повече сплоти цялото семейство. Никой не знае какъв брой време остава на Брус, по тази причина се любуват на всеки момент, който имат с него. "

Според втори източник цялото семейство към този момент живее малко или доста под един покрив. " Всички са там, от самото начало ", прецизира източникът. " След като Брус беше диагностициран, всички се сплотиха, с цел да запазят загатна за фамилията му недокоснат и непрекъснато да му припомнят, че го обичат. Всичко е обвързвано с него. Първият източник прибавя: " Брус има 24-часови грижи, само че постоянно има най-малко един член на фамилията, който е постоянно с него ". Румър, която постоянно е била доста близка с татко си, постоянно води щерка си, 8-месечната Луета, да го вижда. Румър желае да се увери, че Луета ще опознае Брус ", изяснява вторият източник. Тя желае той да взе участие интензивно в живота на Луета. Връзката им е доста специфична. " " Румър и сестрите ѝ толкоз доста обичат татко си. Всички доста добре осъзнават, че всеки ден може да е последният им ". Тъжно е. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР