Новини за забавяне на растежа на приходите и съкращения в

...
Новини за забавяне на растежа на приходите и съкращения в
Коментари Харесай

Защитете бизнеса си от рецесия с тези 4 стратегии

Новини за закъснение на растежа на приходите и съкращения в съвсем всеки бранш сега преобладават в заглавията на медиите. В комбиниране с обърнатата крива на рентабилност, която видяхме през ноември, нормално предвестител на световна криза, не е чудно, че се усещаме уплашени. Какво можем да създадем в надвисналата криза като бизнесмени и притежатели на бизнес? Как да защитим нашите компании и да ограничим последствията от световен стопански спад?

Основах моята маркетингова организация през 2008 година по време на Голямата криза, без да разбирам какъв брой сериозна и продължителна ще стане рецесията и нейните резултати върху цялата международна стопанска система, написа Бианка Кинг, президент и креативен шеф на организация за цифров маркетин, в публикация за Entrepreneur. За благополучие, бизнесът ми претърпя тази турбуленция, излизайки от другата страна с повече клиенти и доходи, в сравнение с човек би очаквал. Сега на прага на стопански спад, който ми се коства злокобно прочут, желая да видя амбициозни дами бизнесмени да се научат по какъв начин освен да устоят, само че и да процъфтяват по време на евентуалната последваща криза.

Защо? Защото всичко на всички места споделя на притежателите на компании и бизнесмените да създадат пауза, да се отдръпват и да играят на несъмнено тъкмо в този момент. Искам да им дам концепция да направат обратното. Въпреки естествената ви податливост да се колебаете, е време да приложите тези ограничения тъкмо в този момент: Вземете ограничения, преди даже да е оповестена рецесията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР