Novini.bg следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската

...
Novini.bg следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската
Коментари Харесай

ДЕН 43 ОТ ВОЙНАТА: 11 души са убити в киевското предградие Гостомел

Novini.bg следи онлайн всичко по-важно от нахлуването на съветската войска в Украйна: 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3875
09:18
Кулеба: Украйна има потребност от три неща - оръжия, оръжия, оръжия


Украинският външен министър Дмитро Кулеба съобщи през днешния ден при идването си за присъединяване в съвещанието на външните министри на страните от НАТО в Брюксел, че идва със задачата да обезпечи на своята страна единствено три неща - оръжия, оръжия, оръжия.
Копирано
07:45
Какво ще се случи, в случай че Европа наложи наказания на съветския нефт?


Европейската комисия предложи вносът на съветски въглища в Европейски Съюз да бъде неразрешен. Това е част от следващия пакет наказания, налагани на Русия поради нашествието й в Украйна и е първият, който планува ограничавания върху енергоносители. Официални европейски представители споделят, че след въглищата може да пристигна ред и на петрола.
Копирано
07:34
11 тела са открити в киевското предградие Гостомел


Телата на единайсет души са били открити в гараж в киевското предградие Гостомел, заяви в. "Украинска истина " късно нощес, като се базира на обява в Телеграм на някогашния вътрешен министър Арсен Аваков, съобщи ДПА.
Копирано
07:00
Италия загатна, че би подкрепила ембаргото за съветския газ


Италия ще "следва решенията на Европейския съюз " по отношение на новите наказания против Русия, в това число вероятно ембарго за съветския газ, съобщи министър-председателят Марио Драги.

Нарастващият брой "кланета " в Украйна "ни подтиква да приемем още по-строги наказания ", съобщи пред кореспонденти след съвещание на държавното управление в сряда италианският министър председател, представен от АП.
Копирано
06:54
Мирно шествие в София в поддръжка на Украйна


Днес ще се организира спокойно шествие в поддръжка на Украйна под надпис „ Ние не сме неутрални”. Поводът е информацията за убийства на цивилни жители в украинския град Буча, за които се твърди, че са осъществени от съветската войска.
Копирано
06:51
Русия разгласи, че е направила заплащания по дълга си в рубли


Русия разгласи в сряда, че е направила през тази седмица заплащане по външния си дълг в рубли - ход, който може да не бъде признат от държателите на съветски външен дълг и да сложи страната на пътя към исторически невиждан дефолт, заяви Асошиейтед прес.
Копирано
06:33
Хиляди поданици на Източна Украйна се изтеглят


Хиляди започнаха да бягат от Източна Украйна поради новата заплаха от съветска офанзива. Москва разгласи по-рано, че насочва армиите си към тази част на страната. Киев също счита, че скоро там ще стартира атака на руснаците.
Копирано
06:30
Зеленски: Забавянето на решенията за ембарго на съветския нефт коства животи


Във видеообръщение, публикувано рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски прикани демократичния свят да се откаже от съветския нефт и съобщи, че невъзможността бързо да бъде контрактувано ембарго коства украински животи, оповестиха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:24
Съединени американски щати желаят Русия да бъде изключена от Г20


Министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън съобщи, че президентът Джо Байдън желае Русия да бъде изключена от Г20 - форумът на двайсетте най-големи стопански системи, като в противоположен случай Вашингтон ще бойкотира "серия от срещи на Г20 " в Индонезия, в случай че на тях участват съветски представители, оповестиха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:14
Англия възнамерява да изпрати бронирани машини на Украйна


Англия приготвя проекти за изпращане на бронирани машини на Украйна, написа в обява на "Таймс ", представена от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Вариантите, които обмисля английското министерство на защитата, включват изпращането на бронирани патрулни коли като "Мастиф " или машина от вид "Джакал ", която може да бъде употребена за разузнаване или като патрулен автомобил с огромен радиус на деяние, се споделя в информацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР