Новината за раздялата на Ариана Гранде и Далтън Гомес дойде

...
Новината за раздялата на Ариана Гранде и Далтън Гомес дойде
Коментари Харесай

Кой е новият мъж в живота на Ариана Гранде

Новината за раздялата на Ариана Гранде и Далтън Гомес пристигна изненадващо единствено преди два дни, въпреки че изпълнителката бе видяна на Уимбълдън през миналия уикенд без сватбената си халка.
 Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат след две години брак
Защо се развеждат Ариана Гранде и Далтън Гомес

В Холивуд очевидно е сезона на разделите

Едва две години продължи бракът ѝ, който съгласно източници въобще не е вървял добре през последните месеци. Въпреки раздялата Ариана Гранде и Далтън Гомес остават в другарски връзки.

Певицата и актриса обаче към този момент се среща с различен мъж. И това е Итън Слейтър, с който са сътрудници и сега работят по кино лентата Wicked. За артиста са знае, че също се е разделил със брачната половинка си Лили Джей, с която са били женени четири години и имат наследник на годинка.

Досега нито Ариана Гранде, нито Итън Слейтър са коментирали взаимоотношенията си. Прави усещане обаче, че Instagram профилът на артиста от известно време към този момент не е обществен.
 Снимка 627061

От Е! News разбираме, че през ноември предходната година той е качил общи фотоси със брачната половинка си, с които е отбелязал четвъртата годишнина от сватбата им. " 4 години женен, 10 години дружно ", гласи текстът към поста.

По-скоро, през този май, в друга своя обява в Instagram, Итън Слейтър честити първия ден на майката на " най-любящата, грижовна и прелестна майка/човек в света ". На фотосите участва и бебето.
 Лили Джей и Итън Слейтър

Лили Джей и Итън Слейтър

от своя страна не е качвала нищо в обществената мрежа след поредицата от фотоси от Уимбълдън. Към момента филмът, в който взе участие дружно с Итън Слейтър, е съвсем подготвен, само че е спрян на пауза поради стачката на холивудските артисти и сценаристи.
 Външният тип на Ариана Гранде, който разтревожи почитателите ѝ
Какво се случва с Ариана Гранде

Плашещият външен тип на певицата

През април актрисата и певица назовава работата по Wicked " прекарване, изменящо живота " и признава, че се любува на процеса. Филмът ще бъде разграничен в две елементи, като премиерата на първата се чака да е през ноември 2024 година, а втората - година по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР