Новинарката завърши четвърто висше става колежка на проф. Кантарджиев Амбициозната новинарка

...
Новинарката завърши четвърто висше става колежка на проф. Кантарджиев
Амбициозната новинарка
Коментари Харесай

Виктория Петрова напуска телевизията


Новинарката приключи четвърто висше става колежка на проф. Кантарджиев

Амбициозната новинарка Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта тапия за висше обучение. Журналистката се е дипломирала като магистър по микробиология в Нов български университет. 45-годишната тв звезда, явно има планове скоро да се развива професионално и отвън малкия екран, а ползата й към науката, учеща микроорганизмите на нашата планета, както и вирусите, се събудил към коронавирус пандемията. Тогава Вики решила да, се запише като редови студент в магистърската компетентност в Нов български университет, където изкласила с отличие, въпреки да съчетавала лекциите с изтощаващия си работен график, написа Ретро.

В нюзрума на Би Ти Ви към този момент се шегували, че е колежка на проф. Тодор Кантарджиев и й желали препоръки по какъв начин да се лекуват от другите грипове. Красавицата от Варна е фамозна с сбирката си от дипломи и висши образования в тв средите и е рекордьор в класацията измежду родните публицисти. Освен че е приключила публицистика в СУ още преди време, тя е магистър по философия и по история. Има и приключен курс по право към Великотърновския университет. С необятния си набор от познания Петрова би могла да работи куп разнообразни специалности, в случай че реши да приключи телевизионната си кариера. Освен че оповестява новите в компанията на Юксел Кадриев в централната емисия на Би Ти Ви към този момент дълги години , тя преподава и на млади студенти по публицистика в Нов български университет в две дисциплини - “Телевизия и радио “ и “Телевизионен нюзрум “. Последните месеци от живота на най-красивата тв водеща в родния ефир са изпълнени с обрати освен на професионалния, а и на персоналния фронт. В края на лятото излиза наяве, че Виктория се е разделила  дефинитивно с някогашния състезателен министър Красен Кралев, с който живяха близо десетилетие на фамилни начала.

След разлъката политикът от ГЕРБ се залюби с 20 години по-младата от него някогашна манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова, която нееднократно е изгрявала на кориците на еротичните списания в България. Двамата към този момент разделят един покрив и не се тормозят да се демонстрират и снимат дружно . Дългокраката русокоска също е разведена, а в зората на кариерата си беше известна и като една от многото приятелки на към този момент починалия милионер Христо Сираков, фамозен с прякора си Стоте манекенки. От към месец в началото съкрушената от раздялата с Кралев Виктория към този момент била превъзмогнала прочувствените вреди и траяла живота си напред. Нейни сътрудници издават, излизала със състоятелен роден предприемач, с който се срещнали наскоро . Засега обаче новинарката, която по никакъв начин не обича да обявява персоналния си живот, не е коментирала дали желанията й към ухажора са съществени. Тя обаче имала потребност от смяна, като не е изключено напълно скоро да се раздели с тв кариерата си и да поеме по нов път. До момента Вики има няколко несполучливи съществени връзки.

Преди да прекара близо десетилетие с Красен Кралев, Виктория беше омъжена за собствен сътрудник от малкия екран - операторът Добромир Иванов. С него обаче се разведоха поради любовен триъгълник, а в този момент той е женен за друга журналистка от Би Ти Ви - Веселина Петракиева . След това Петрова се залюби със спортния тв публицист и плейбой Петър Бакърджиев, с който също не съумяха да основават устойчиво семейство и деца, а до началото на годината делеше един дом с Кралев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР