Новинарката Виктория Петрова ще навърши 45 години след няколко месеца,

...
Новинарката Виктория Петрова ще навърши 45 години след няколко месеца,
Коментари Харесай

Виктория Петрова отново остана без мъж

Новинарката Виктория Петрова ще навърши 45 години след няколко месеца, само че до този миг по този начин и не е случила на подобаващ сътрудник в персоналния си живот. Водещата на bTV се ожалила пред сътрудници, че е пропиляла младините си с несъответствуващи мъже.

Тя има един провален брак зад тила си с оператора Добромир Иванов и дългогодишна връзка с някогашния състезателен министър Красен Кралев, която също приключи безславно. Навремето новинарката ходеше и с сътрудника си Петър Бакърджиев, който по-късно направи две деца на миската Гергана Гунчева, само че заряза и нея, напомня hotarena.

Най-травмираща за Виктория била раздялата ѝ с Красен Кралев, който откровено обичала в продължение на 6 години. Мълвата за разлъката от дълго време витае в общественото пространство, само че и двамата до момента са избягвали да приказват за връзките си. Свидетели обаче неведнъж са засичали някогашния министър със засукани млади дами, което единствено удостоверява слуховете.

Журналистката рядко открехва завесата над персоналния си живот, само че даже и сътрудниците ѝ са наясно, че в последно време не се усеща изключително добре.

„ Може би в миналото е била щастлива с Красен, само че през последните години от връзката им изглеждаше тъжна и унила ”, разяснява се в нюзрума на bTV. Виктория по този начин и не съумя да се снабди с правоприемник от брака си с Добромир Иванов.

По въпроса за децата се разминала и с Красен – водещата от дълго време мечтаела за бебе, до момента в който неговата щерка към този момент е огромна и той нямал желание занапред да сменя памперси. Според близки до новинарката връзките ѝ с Кралев към този момент били изчерпани и връщане обратно нямало. Както постоянно се случва, първоначално всичко било идеално, само че най-после толкоз се отдалечили, че някогашният министър почнал да кръшка, а Виктория се съсредоточила върху работата си. Красен и чаровната водеща са разказвали за запознанството си в Би Ти Ви. Той таман става министър на спорта и взе участие в предаването „ Лице в лице ” с Цветанка Ризова. Пред студиото среща Вики, която се стопира да побъбри с пиарката му. Тя учтиво ги показва един на различен и даже възкликва: „ Как е допустимо да не се познавате, в случай, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите?! ”

Преди министерското кресло Кралев е притежател на рекламна организация и на няколко осведомителни уеб страницата. След тази спонтанна среща в коридорите на медията министърът се снабдява с телефонния номер на журналистката и я кани на кафе. Тя нерешително отхвърля, само че той не се предава елементарно и става даже по-настоятелен. Накрая синеоката брюнетка склонява да се види с него, но авансово порязала желанията му, като декларира, че е доста заета и срещата им няма да продължи дълго.

Всъщност обаче се случва тъкмо противоположното. Те толкоз си пасват и по този начин се уличат в изчерпателен диалог, че не усещат по кое време са минали цели 4 часа. За първи път двамата се появяват дружно на театрално зрелище в родния им град Варна. Тогава Петрова среща Кралев със фамилията си и всички са очаровани от него.

Малко по-късно обществено афишират връзката си. Водещата бърза да се нанесе при избраника си и връзките им остават безоблачни допреди няколко години, когато министърът стартира да се заглежда по по-младите гаджета, с което надълбоко наранява самочувствието на Виктория.

След това двамата още веднъж възобновяват връзките си, само че съгласно осведомени към този момент дефинитивно са се разделили.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР