Нови цени на шофьорските курсове ще има най-вероятно наесен. Днес

...
Нови цени на шофьорските курсове ще има най-вероятно наесен. Днес
Коментари Харесай

Лоша новина за бъдещите шофьори

Нови цени на шофьорските курсове ще има най-вероятно наесен. Днес следва да се гласоподава основна смяна при образованието на претенденти, съгласно която часовете за кормуване се усилват от 31 на 45. Вече ще има повече кормуване на автомагистрали, извънградски пътища и нощни извършения.

В момента един курс в Пловдив върви сред 600 и 800 лв.. Не се хващайте на цена, по-ниска от 500 лв., тъй като е нереална, предизвестяват инструктори от града. При такава оферта наложително ще ви желаят в допълнение пари, тъй като няма да е включено всичко.

Ако измененията се одобрят, цената на курса ще гони 1000 лв.. Инструкторите са безапелационни, че още веднъж ще одобряват заплащане на части, тъй като сумата ще се окаже непостижима за множеството младежи. Като следваща стъпка при образованието на кандидат-шофьори ще бъдат включени и извършения на тренажор. Симулатори се употребяват повече от 10 години в доста европейски страни и съгласно ръководителя на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов, те дават доста положителни резултати.

Промените, касаещи шофьорските курсове, сега са в Министерството на образованието и с цел да бъдат признати, е необходим подписът на министър Красимир Вълчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР