Нови трима български граждани са засечени с фалшиви отрицателни тестове

...
Нови трима български граждани са засечени с фалшиви отрицателни тестове
Коментари Харесай

Нови трима българи с фалшиви Covid тестове са засечени на Дунав мост при Русе

Нови трима български жители са засечени с подправени негативни проби за в опит да преминат границата с Румъния при. Случаят е от следобедните часове на днешния ден, оповестиха от Гранична полиция.
След като в петък са били засечени подправени документи на на границата с Румъния, през днешния ден след обед други трима български жители от Русе се пробвали да преминат с нови имитации. Те декларирали, че пътуват по работа в Румъния и от компанията им дали документите, преведени на британски език.
 Разкриха скица за издаване на негативни PCR проби в Русе Разкриха скица за издаване на негативни PCR проби в Русе
Първи опит за машинация с негативни PCR проби. В схемата е замесен пулмолог от Русе, без да има визия, че е фалшифициран подписът му...
Сертификатите обаче нямали автограф на доктор, а бланките с печата на лабораторията, от чието име са направени, са били разпечатани на пъстър принтер. Извършена е инспекция и е открито, че тези хора даже не са си правили проби.
По случая се води следствие, което има за цел да откри фалшификатора.
Припомняме, че в петък беше разрушен един офис за разработване на такива подправени документи и от него са конфискувани компютърна настройка и принтер.
Според полицията става дума за разнообразни бизнесмени, които се пробват да завоюват от рестриктивните мерки, които е наложила румънската страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР