Нови три мача от 15-ия кръг на Първа лига ще

...
Нови три мача от 15-ия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Славия, ЦСКА и Левски ще търсят победи днес

Нови три мача от 15-ия кръг на Първа лига ще се изиграят в петък, 27 октомври. От 14:00 часа Славия посреща Крумовград, от 16:30 ЦСКА е хазаин на Арда, а от 19:00 часа Левски гостува на Берое.


След 13 изиграни мача Славия продължава да бъде в зоната на изпадащите, което докара до две треньорски смени. Опитният Иван Колев води отбора при злополучната загуба от Хебър в последния кръг, като това се оказа последният му мач отпред на " белите ". Сега на " Овча Купел " се завръща Златомир Загорчич, като това ще бъде третият му престой отпред на отбора. Той ще се надява на сполучлив старт против солидно представящия се дилетант Крумовград, който заема девето място с 18 точки.

От 16:30 ЦСКА ще се опита да продължи мощната си серия с победа над Арда. " Червените " имат шест победи и едно тъждество в последните си седем мача в Лигата, само че ще имат сложна задача против гостите от Кърджали, които заемат шесто място в класирането, а в последния кръг взеха точка от първенеца Лудогорец. Успех ще приближи " армейците " на една точка от водача Черно море, като " армейците " ще имат и мач по-малко от " моряците ".

В късния мач Берое посреща Левски. Старозагорци сложиха завършек на тежка серия от една точка в шест мача с успеха си над Локомотив в Пловдив в последния кръг, като те заемат 11-то място в подреждането със 17 точки. " Сините " нанесоха първа загуба на Черно море в последния кръг и ще търсят нови три точки, с които да се приближат още повече до върха.

Пълната стратегия на мачовете от 15-ия кръг:

Сряда

Етър - Ботев Враца 2:1

Четвъртък

Ботев Пловдив - Локомотив София 6:0

Черно море - Пирин Благоевград 2:1

ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив 1:1

Петък

14:00 ч, Славия - Крумовград

16:30 ч, ЦСКА - Арда

19:00 ч, Берое - Левски

Неделя

18:15 ч, Лудогорец - Хебър. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР