Нови системи за оптимизация и защита, сертификат за информационна сигурност

...
Нови системи за оптимизация и защита, сертификат за информационна сигурност
Коментари Харесай

Хостинг компанията ICN.Bg отбеляза сериозни постижения в сферата на сигурността през изминалата година

Нови системи за оптимизация и отбрана, документ за осведомителна сигурност ISO 27001:2013 и премия за бизнес план на годината са единствено дребна част от достиженията на компанията през миналата година

София, 10 януари 2018 година: През миналата година хостинг компанията ICN.Bg е съумяла да внедри едни от най-съвременните и съвременни оборудвания в инфраструктурата си, с които дава нови благоприятни условия за оптимизация и отбрана на своите клиенти.

Като оценка на сериозните достижения на компанията е приемането на документа за осведомителна сигурност ISO 27001:2013, като част от цялостната тактика за повишение на сигурността и отбраната. Сертификатът слага условия към Системите за ръководство на сигурността на информацията (ISMS) и дава инструкции за ръководство и повишение на сигурността на данните – основаване, внедряване, поддържане и непрестанно възстановяване на системата за ръководство на осведомителната сигурност в организацията.

„ Стремим се непрестанно да подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги, като един от най-важните ни цели и за 2018 година си остава отбраната на клиентите ни и повишение на тяхното доверие в нас. След вземането на документ ISO 9001:2015, се сертифицирахме и по ISO 27001:2013, с цел да подсигуряваме освен високо качество на обслужване, само че и сигурност. За нас това е следващата стъпка в основаването на една сигурна бизнес среда, която дава убеденост на клиентите ни, че информацията, която съхраняват при нас, е предпазена. “, съобщи Юлиан Бориславов, шеф на хостинг компанията ICN.Bg

Сред огромните триумфи в областта на сигурността е и внедряването на Radware Defense Pro съоръжение за отбрана на уеб сайтове от DDoS офанзиви, което работи в симбиоза с напълно създадената от ICN.Bg уеб защитна стена (WAF). Специализираният хардуер обезпечава висока отбрана на мрежово равнище и лимитира зловредния трафик към потребителския уеб страница. Приложението ActiveAuth за двустъпкова верификация на формите за вход е другата разработка на компанията, от която клиентите могат да се възползват изцяло гратис.

Част от сполучливо интегрираните системи е и последно потомство технология NVMe, която форсира уеб уеб страниците до 25 пъти. С нея потребителите, употребяващи споделени хостинг проекти, имат опцията да се възползват от последно потомство съоръжение и SSD дискове за още по-висока успеваемост и експедитивност на уеб страницата.

Освен разширението на своето портфолио с услуги, през 2017 година компанията отвори втори център от клас Tier 3 в гр. Монтана, трансформирайки се в първия и единствен досега хостинг снабдител в България с две точки на наличие. Центърът предлага решения за запазване на информация на отдалечена инфраструктура, работеща по отношение на последните трендове в областта на кибер отбраната и интернационалните стандарти за надеждно предпазване и сдържаност на данните.

Успехите на компанията бяха отличени и по време на „ Годишните награди на b2b Media 2017 ”, на които ICN.Bg завоюва 1-во и 2-ро място надлежно в категориите „ Бизнес план на годината “ и „ Бизнес договорка на годината “ след сполучливото внедряване на софтуера cMailPro в три задгранични телекома, което прави българския софтуерен артикул наличен за над 19 млн. консуматори в целия свят.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР