Нови разкрития от Бъкингам! Елизабет Втора е искала внукът й

...
Нови разкрития от Бъкингам! Елизабет Втора е искала внукът й
Коментари Харесай

Нови разкрития за Елизабет! Решението за Уилям

Нови разкрития от Бъкингам! Елизабет Втора е желала внукът й принц Уилям да служи в Афганистан, както е направил брат му принц Хари, написа в. " Дейли мейл ".

-->
Според изданието починалата кралица е разискала решението си с някогашния шеф на Генералния щаб на въоръжените сили военачалник Майкъл " Майк " Джексън (2003-2006). Генералът е разкрил детайлности от диалога си с Нейно Величество на снимачната площадка на новия сезон на английския сериал " Короната ", чието лъчение ще започва на 20 април.

Престолонаследникът Уилям се образова в Кралската военна академия Сандхърст, Бъркшир, преди да служи като водач на хеликоптер за издирвателни и избавителни интервенции на английските Военновъздушни сили на остров Ангълси в Северен Уелс. До септември 2013 година той е взел участие в 156 интервенции и е оказал помощ на 146 души, написа Българска телеграфна агенция.

" Уилям в действителност искаше да отиде в Афганистан ", споделя Джон Скарлет, някогашен началник на английското външно разузнаване МИ6. По-късно обаче Елизабет Втора взема решение, че присъединяване във военни интервенции в Афганистан би било прекомерно рисковано за Уилям като правоприемник на трона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР