Нови разкрития на Narod.bg за схемите в Министерството на труда

...
Нови разкрития на Narod.bg за схемите в Министерството на труда
Коментари Харесай

Narod.bg до ДАНС: Заговорници от Агенцията по заетостта бистрят схеми за милиони на тайна среща в Боровец с мъжа на Весела Лечева

Нови разкрития на Narod.bg за схемите в Министерството на труда и обществената политика и ведомствената Агенция по заетостта – сега на супер секретна среща в Боровец са се събрали топ служители и предприемачи, с цел да бистрят нови корупционни схеми, сигнализира наш източник от мястото на сбирката.
 Драгомир Николов е алегоричен хазаин на спявката, кой ще заплаща масрафа?  Секретната намира се организира в тази първокласна вила, която има система за заглушаване на GSM сигнала
Според информатора общественият министър Лазар Лазаров не участва на тайната спявка.
 Бившият началник на Национален осигурителен институт Сотир Ушев е на мястото, за какво ли?
На мястото, обаче, са някогашният началник на Агенцията по заетостта Драгомир Николов, който е хазаин на срещата, предприемачът Сотир Ушев – мъжът до спортния министър Весела Лечева и някогашен началник на Национален осигурителен институт, който печели милиони по планове в АЗ, Милена Георгиева – шефка на дирекция „ Европейски планове и стратегии “ към организацията, Кремена Калчева, основен шеф на гл. дирекция „ Услуги по заетостта “ и самата изпълнителна директорка на АЗ Полина Маринова, безапелационен е информаторът на Narod.bg.
 Шефката на Агенцията по заетостта Полина Маринова
Реклама

Целта на заговорниците е избистрянето на нови схеми за асимилиране на идващите пари по европейските стратегии и намиране метод за замитане на следите по старите, по които към този момент вървят следствия в ДАНС.

Срещата е супер секретна, точно по тази причина се прави във вила „ Стрезов “, която е оборудвана със система за заглушаване на GSM сигнала. Целта е да няма безусловно никакъв теч на информация, който може да направи служителите непосредствено обвинени.

Съзаклятниците от върха на администрацията в Министерството на труда и обществената политика и техните съдружници в лицето на Сотир Ушев и Драгомир Николов, ще са в първокласната вила до обяд на следващия ден, същината на диалозите ще са довечера, разкри елементи нашият източник.

Ски хижата в Боровец, където се организира секретното сборище, е знак на лукса още от основаването й от фамилия Стрезов през 20-те години на XX век. Цената на нощувка тук започва от $109, съгласно онлайн разгласи, сподели инспекцията на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР