Нови подробности за зловещото убийство на 21-годишния Ангел Здравков разкриха

...
Нови подробности за зловещото убийство на 21-годишния Ангел Здравков разкриха
Коментари Харесай

Родителите на Ангел с нови подробности за зловещото убийство

Нови детайлности за злокобното ликвидиране на 21-годишния Ангел Здравков разкриха опечалените му родители. Младият мъж бе намушкаш с нож от 18-годишния Никола Райчев, който бе задържан, откакто в началото избяга и се укри. В неделя той бе задържан на жп гарата в София.

Това бяха рани от ликвидиране на експерт. Момчето ми е наръгано смъртоносно. Има локви кръв. На място е умряло, не в колата за спешна помощ. Медиците споделят, че кръвта му е била изтекла. Хората са го реанимирали близо 40 минути или час, само че резултат не е имало безусловно никакъв, описа бащата Недялко Здравков.
-->
„ От полицията никой още не ни се е обадил, несъмнено работят още ”, съобщи още Здравков. „ Знам, че във съдбовния петък синът ни е намушкан смъртоносно от професионален палач, по думите на водача на колата за спешна помощ, който видях инцидентно в събота в болничното заведение ”, описа още той.

" Той се срещна с някакво момиче - не знам дали има и седмица. Не знам изобщо дали са ходили, само че споделят, че това е повода. Неговият палач е пристигнал, сдърпали се, тръгнал си е и го е намушкал - веднъж в гърба и веднъж в корема. Познава се с това момиче от седмица ", споделя още той.

" Казват, че това е някогашният й другар и го е направил от ревнивост. Той ги е следял, забелязвали са колата му, където са и те ", споделя майката на Ангел.

Според татко му той е бил мъжко момче и не е споделял нещо да го тревожи.

" Не е бил обезпокоен, другояче щях да обърна внимание. Дъщеря ми сподели, че това момче е тормозил някакво момиче, удрял я е в главата. Има заповед да не се приближава до нея. Повече детайлности не знам. Знам, че последните три дни преди да убие сина ми, си е затъмнил прозорците на колата. Тормозил е предходната си другарка, тормозил е доста деца ", добавя той.

Майката на Ангел не съумя да скрие тъгата си и с трептящ глас прикани ръководещите да стартират да си гледат работата.

" Всеки път съм си казвала: " Тия хора по какъв начин живеят с това нещо ". И аз не знам по какъв начин ще пребивавам. Няма живот. Защото горе не си гледат работата. Ако има закони, това няма да се случи. Ако един палач получи съответно наказване, може ли едно дете на 18 години да се разхожда с нож. Толкова слънчево дете беше. Да, в този момент ще споделям тази дума - " беше ", сподели тя.

" Имало е жена, която е видяла убийството и доста се е уплашила. Призовавам я. Моля ви, госпожо, отидете и дайте показания, с цел да може килърът да си получи заслуженото. Призовавам всички ", сподели майката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР