Нови неприятности за защитилия титлата си в Англия Манчестър Сити!

...
Нови неприятности за защитилия титлата си в Англия Манчестър Сити!
Коментари Харесай

"Билд": Отнемат титлата на "Манчестър Сити"?

Нови неприятности за защитилия купата си в Англия " Манчестър Сити "! След като УЕФА стартира следствие на клуба поради подозрения в тъпчене на разпоредбите за финансов феърплей, това са създали и от Висшата лига.

Говорител на шампионата разкрива пред " Билд ", че " Сити " ще бъде разследван за две прегрешения.
" Манчестър Сити " застрашен от изхвърляне от Шампионската лига Ако се потвърди, че "гражданите " са нарушили разпоредбите на финансовия феърплей
Едното е за манипулиране на спонсорски контракти. В момента, по документи, " Сити " получава по 78 млн евро на година от националната самолетна компания на Обединените арабски емирства " Етихад ". " Гражданите " са разследвани за това, че самолетната компания заплаща единствено 9.7 млн евро, а остатъка покрива притежателят на клуба - шейх Мансур, погазвайки разпоредбите.

Второто нарушение е обвързвано с неспазването на разпоредбите за отбрана на малолетни футболисти при привличането им в академията на " жителите ".

" Билд " написа, че " Манчестър Сити " е застрашен освен от възбрана на прехвърляния, само че и лишаване на трофея през този сезон съгласно член 29 в правилника на Висшата лига за финансовия феърплей.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР