Нови мощни магнитни бури удрят Земята и ще влияят на

...
Нови мощни магнитни бури удрят Земята и ще влияят на
Коментари Харесай

Мощни магнитни бури удрят Земята

Нови мощни магнитни стихии удрят Земята и ще въздействат на хората в идващите 6 дни. Това предвиждат от Международната галактическа станция. До петък силата на слънчевите изригвания ще пораства, а през почивните дни последователно ще стартира да понижава. От 11 октомври още веднъж се чака да има 10 дни на активизиране на магнитосферата.

По-чувствителните хора постоянно усещат магнитните стихии с главоболие, световъртеж, промени в кръвното, даже настинка и изпотяване. Броят на българите, които усещат това събитие, доближава до 80% от популацията, оповестява " Дарик ". Според специалистите повода за този висок % е методът ни на живот, при който от ден на ден се отдалечаваме от природата.

По-чувствителни към магнитните стихии са хора със сърдечни болести, слаба имунна система и хора с високо кръвно и огромен стрес.

Магнитите стихии, които учените назовават разстройване на геомагнитния декор на Земята, се предизвикват от мощно изригване на плазма от Слънцето, последвано от обособяване на голямо количество сила под формата на светлина, топлота и електромагнитни талази.

Те се движат със скорост 400-1000 км/сек и доближават до Земята един-два дни след изригването. В момента, в който тази сила доближи до магнитното поле на Земята, настъпват разстройства както в радиовръзката, по този начин и в живите организми.

Източник: factor-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР