Нови конфликти назряват в Hell’s Kitchen България и скоро кухнята

...
Нови конфликти назряват в Hell’s Kitchen България и скоро кухнята
Коментари Харесай

Шеф Ангелов замеря с тигани готвачите

Нови спорове назряват в Hell’s Kitchen България и скоро кухнята на Ада ще напусне следващият участник, борещ се за победа в едно от най-горещите кулинарни формати в родния тв ефир. До неговото изпъждане обаче се стига след поредност от гневни спорове.

И колкото и спокоен и невъзмутим да наподобява видимо Шеф Виктор Ангелов, факт е, че и неговото самообладание има граници. Ако до момента сме го виждали най-много да покачва звук в кухнята на двата тима, към този момент е време да мине на идващото равнище. Кулинарният гуру към този момент непосредствено мята тигани – и освен – по тези, които творят нелепост до нелепост в кухнята на ресторанта му.

„ Правя взаимни отстъпки единствено с хора, които са неопитни, само че не и с тези, които имат искания. Правя взаимни отстъпки, до момента в който се образоват, влязат ли посетители в ресторанта взаимни отстъпки няма”, споделя с безапелационен звук Шеф Ангелов. И прибавя непоколебимо:

„ Никога не съм се опитвал да овладея възприятията си. По-скоро се стремя да „ овладея” рецептата, с цел да я показва по най-хубавия метод. Добри артикули + добра рецепта = напълно осъществяване.”

Поредното му на ден кулинарно предизвикателство освен изпита уменията на професионалните готвачи да готвят за време, само че и сподели образно дали знаят какво значи щафетно тичане. И до момента в който демонстрират какво могат, те въпреки всичко още веднъж грижливо опънаха нервите на началник Ангелов, предизвиквайки невиждани спорове.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР