Нови емотикони с бременни мъже ще бъдат предлагани от една

...
Нови емотикони с бременни мъже ще бъдат предлагани от една
Коментари Харесай

Нови емотикони с бременни мъже в името на „приобщаването“

Нови емотикони с бременни мъже ще бъдат предлагани от една от огромните софтуерни компании - Apple, заяви glasove.com. Според наблюдаващи, представени от изданието това, на процедура, ще прокара антинаучни оферти в името на „ приобщаването “. Припомня се за подправено готиният прогресизъм, демонстриран от тази и други софтуерни колоси, който е придружен от безсърдечен лов на вещици. Като удостоверение, даже авторката на „ Хари Потър “ Джоан К. Роулинг бе оплюта в обществените мрежи, а годишнината на сагата й - анулирана, поради трансфобия. В резултат кръгът на здравомислещи хора си спомни за антиутопичния шедьовър на Джордж Оруел „ 1984 “, където разказвачът установи, че здравият разсъдък се е трансформирал в разкол.

След като Apple анонсира емоджита „ бременен мъж “, някои коментатори означават, че емотиконите на IPhone са маркери за лукава гражданска война в манталитета, според механика за обществено инженерство, която цели да ни накара да приемем новата деконструирана и мултикултурна човечност. Нещо повече те установяват, че Big tech / групата на огромните софтуерни компании в САЩ/, които много постоянно афишират борба в името на науката и безмилостно гонят от своите обществени мрежи всеки, който популяризира „ подправени вести “, прокарват антинаучни оферти.

„ За биологията това е явно, не съществуват татковци, които раждат: мъжката матка не е по-реална от женския пенис. Това са чисти словесни структури - flatus vocis “, отбелязва Клод Хабиб в своето удивително есе „ Транс въпросът “/La question trans/, в което се пита дали не е на път да се роди ново „ право на илюзия “. Американската феминистка Камий Палия също счита, че студената биологична истина е, че измененията на пола са невъзможни.

В отговор новите радетели на напредъка признават, че може и да не е научно, само че „ нищо не се лишава от никого “. Така популяризирането на фигурата на бременния мъж способства за заличаването на женското, а това опонира на епохата, която проповядва „ видимост “ на дамите.

Като придвижване феминизмът има намерение да раздруса обичайните показа за връзките сред мъже и дами, само че в никакъв случай не е претендирало да отстрани биологията, без която не могат да се обяснят съществуващите неравенства сред половете.

„ Майчинството е несъразмерната привилегия на дамите и да им се откаже е декаданс “, акцентира Франсоаз Еритие.

Относно подправено готиният прогресизъм, демонстриран на най-високо равнище, учени и футуролози се питат каква ще е вредата, нанесена на детето от такова обезобразено родителство? Детето е подложено на когнитивен дисонанс: споделят му, че майка му е мъж, а двойствеността на половете е в основата на възпроизводството. Освен това анализаторите слагат въпроса какви психически последици може да има една такава институционализирана неистина?

И най-после, асоциацията, която взема решение какви ще бъдат новите емоджита, е формирана от представители на Фейсбук, Microsoft, Гугъл, Netflix и Apple, цифровите мултинационални компании, които имат намерение да прокарат новия международен морал.

Учени и психолози, обаче, разкриват, че задачата на тази политика на Big tech е да се разсънят мозъците на хората за хоризонталните псевдонеравенства, което ще им разреши елементарно да не помнят действителните и възходящи обществени неравенства, подбудени от дигитализацията на стопанската система.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР