Ново експлозивно видео на Роджър Стоун обрича основната правна защита на Доналд Тръмп

...
Нови експлозивни кадри на Роджър Стоун, който прави стратегия за
Коментари Харесай

Нови експлозивни кадри на Роджър Стоун, който прави стратегия за отмяна на президентските избори през 2020 г. – преди гласуването дори да бъде свикано за Джо Байдън – обрича основната правна защита на Доналд Тръмп.

Видеото, сряда вечер и заснето от режисьора Кристофър Гулдбрандсен, изобразява десния лобист, диктуващ фалшив заговор за изборите в ключови щати на бойното поле. Видеото е заснето на 5 ноември 2020 г., два дни преди свикването на изборите, като по този начин опроверга основната защита на Тръмп, че той и неговите съюзници наистина са вярвали, че са спечелили надпреварата.

„Всеки законодателен орган може да реши основата на огромни доказателства за измама, за да изпрати избиратели в избирателната колегия, които точно отразяват легитимната победа на президента в техния щат, която му е била незаконно отказана чрез измама“, каза Стоун, докато негов сътрудник преписва думите му. „Трябва да сме готови да лобираме пред нашите републикански законодателни органи … чрез личен контакт и чрез демонстриране на огромната воля на хората в техния щат – във всеки щат – че това може да се наложи да се случи.“

Тръмп беше обвинен за за четвърти път и обвинен по 13 пункта в Джорджия в понеделник.

Стоун не е посочен като съподсъдим в обвинителния акт. Той обаче може потенциално да бъде един от 30-те неназовани съзаговорници.

Клипът е част от документалния филм на Гулдбрандсен, A Storm Foretold, издаден през март тази година. Гулдбрандсен каза, че Стоун е бил "разстроен", когато документалният филм е излъчен.

В друг клип от документалния филм, заснет на 1 ноември 2020 г., Стоун каза, че Тръмп трябва да претендира за победа в началото на изборната нощ.

„Наистина подозирам, че все още ще бъде във въздуха. Когато това се случи, ключовото нещо, което трябва да направите, е да поискате победа. Притежаването е девет десети от закона“, каза той.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР