Новата звезда от Мастършеф“ – шеф Александър Таралежков не само

...
Новата звезда от Мастършеф“ – шеф Александър Таралежков не само
Коментари Харесай

Шеф Таралежков се омъжва за негър

Новата звезда от „ Мастършеф “ – началник Александър Таралежков освен не крие гей пристрастеностите си, а даже отбелязва, че приготвя женитба с тъмнокож мъж.

Връзката на синеокия готвач с преуспяващия брокер била от много време, двамата даже живеели на фамилни начала в Англия.

 

Таралежков направи доста положително усещане на феновете още с първите си появи, освен това освен с отличните си умения в кухнята, а и с позитивното му отношение към останалите участници и възприятието му за комизъм. Голяма част от дамите останаха впечатлени от сините му очи и забавния жанр на обличане. Шансът им пред младия кулинар обаче е нулев, защото той не се интересува от дами.

 

Отначало Таралежков и чернокожия брокер делели общо жилище в Лондон, само че малко преди пандемията се преместили в графство Кент, на морския бряг. Те са образцова съвременна двойка, с сполучливи кариери, съвършен външен тип и отношение към положителната храна. Да не пропущаме и обстоятелството, че поддържат съвършената си форма с фитнес.

 

Приятелят на Таралежков от дълго време го притискал за женитба (на острова хомосексуалните бракове са позволени). Двойката се канят в напълно скоро време да узаконят връзката си.

Кулинарят живее в Англия към този момент повече от 15 години. Постепенно се увлича по готвенето и тъкмо в разгара на пандемията основава личен ресторант. Заедно с това се изявява и в известна кулинарна графа на изданието „ Гардиън “.

 

Благодарение на риалитито, Таралежков стана звезда и у нас. Зрителите даже го дефинират като най-симпатичният в новото жури на „ Мастършеф “. И въпреки кулинарят да не крие половите си усети, продуцентите на риалитито категорично го помолили да не ги разяснява обществено.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР