Новата звезда на ЦСКА Мауридеш изрази надежди, че предстоящата му

...
Новата звезда на ЦСКА Мауридеш изрази надежди, че предстоящата му
Коментари Харесай

Мауридеш: Удоволствие е да бъдеш част от ЦСКА

Новата звезда на ЦСКА Мауридеш изрази очаквания, че идната му акция с " армейците " ще бъде най-хубавата в неговата кариера. Бразилецът не скри задоволството си от обстоятелството, че огромна част от " алените " почитатели го назовават " Звяра ".

Стрелецът също по този начин приказва за конкуренцията със своя съотечественик Евандро, двете следващи загуби на ЦСКА и за абсурда му с Козмин Моци от Лудогорец.

 ЦСКА получи голям брой оферти за нов краен бранител
ЦСКА получи голям брой оферти за нов краен бранител

Нестор ел Маестро ще би трябвало да отсее най-достойния за заместител на Жеферсон

" Удоволствие е да бъдеш част от ЦСКА. Колективът е страховит . Винаги се стремя да съм най-хубав на терена и да се раздам изцяло. Да дам максимума, даже и повече, с цел да натрупвам голове. Футболът в България е атрактивен и открит, харесва ми, както и това, че почитателите ме назовават Звяра. Според мен с изключение на за трофеи, би трябвало да се играе и за публиката ", сподели той в изявление за предаването " Код Спорт " по TV+.

" Нивото на футбола в България в действителност е положително, даже мога самоуверено да кажа, че е най-хубавото, на което съм играл досега . Бразилският футбол е доста зад европейския. Тук условията са доста по-големи ".

 ЦСКА приема Верея в късния дуел от неделната стратегия на Първа лига
Само победа устройва ЦСКА против интернационалната селекция на Верея

" Червеният " ментор Ел Маестро още веднъж има проблеми с контузени футболисти

" Да, в Бразилия първо ми викаха Т върдоглавия, преди да порасна бях Д ребния, а след това - Г олямата глава . В родината ми доста обичаме прякорите " .

" Всички знаят, че Евандро е извънреден състезател, той даже е национал, което е голямо самопризнание в Бразилия. С него би трябвало да работим доста, само че съм сигурен, че ще се сработим ".

" Няма за какво да вървим с наведени глави - 4 победи от 5 мача не е зле , просто би трябвало да търсим триумфа във всеки мач. Във футбола е значимо да имаш мощна душeвност и студен разум ".

 Георги Илиев: Недопустимо е ЦСКА да се плаши от Лудогорец
Майкъла: ЦСКА не може да загуби на място, където има две улици

" Недопустимо е да се плашим от Лудогорец "

" Не. Започнах като бек, след това халф и най-после нападател . Винаги съм желал да стигна до офанзивата и съм мечтал да въвеждам голове . Важното е това да се разпишеш да не е самоцел, а да се стремиш да окажеш помощ на тима си ".

" Понякога хората не помнят, че би трябвало да се почитаме. Според мен Моци направи тъкмо това с нашите почитатели , само че пък такива неща се случват в мачове с толкоз огромен заряд ".

 Петър Жеков: В ЦСКА подобен като Гриша Ганчев не е имало, дадохме препоръки на Нестор ел Маестро
Жеков: В ЦСКА подобен като Ганчев не е имало, дадохме значими препоръки на Ел Маестро

" В Разград футболистите ни играха 11 против 14 души "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР