Новата власт не ме тормози. Бизнесът се гордее, започнахме да

...
Новата власт не ме тормози. Бизнесът се гордее, започнахме да
Коментари Харесай

Илчовски: Разказах на европрокурорите как стават схемите на ГЕРБ-ерите

" Новата власт не ме тормози. Бизнесът се гордее, започнахме да внасяме повече в бюджета, с цел да може новата власт да работи по-добре ".

Това сподели агробизнесменът Светослав Илчовски в ефира на ЕвроДикоФ по Евроком.

Илчовски стана прочут около комисията за проверка в Народното събрание, където той описа по какъв начин Борисов получава кюлчета и по какъв начин се рекетира - посредством принуждение, бизнесът в България.

" По линия на европейската прокуратура ме попитаха по какъв начин станаха изнудванията. Питаха ме по какъв начин стават рекетите. Имах и прясно доказателство, моите благи ГЕРБ-ери бяха написали прокурорска инспекция и стопираха заплащания към мен по европейските стратегии към 1.2 млн. лева Бившият началник на ДФЗ си беше написал прокурорска инспекция и ги бяха рендосали да ми спрат заплащанията, пробваха и в Национална агенция за приходите ", разяснява Илчовски.

" Такава прокурорска инспекция нямаше и това е доказателство по какъв начин висши служители могат да си вършат каквото желаят. Да видите какви чудеса стават. Разказах на европрокурорите по какъв начин стават схемите ", описа още предприемачът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР