Новата ултра премиум електрическа автомобилна марка Ahera разкри първите изображения

...
Новата ултра премиум електрическа автомобилна марка Ahera разкри първите изображения
Коментари Харесай

Новата марка AEHRA разкри дизайна на първия си модел - видео

Новата ултра премиум електрическа автомобилна марка Ahera разкри първите изображения на първия си модел - вид SUV, планиран от екип, управителен от основния дизайнер Филипо Перини. Представен пред международните медии в Милано, градът, където е централата на AEHRA, AHERA SUV е въодушевен от концепцията за грациозен футуризъм. Отличаващ се с удължено 3-метрово междуосие, дизайнът на SUV се характеризира с коренно ниска предница и извънредно къси предни и задни надвеси, плюс отличителни елементи като огледала, въодушевени от спортни мотоциклети и сходни на надкрилия порти.

Цялостният външен тип е ориентиран към изпъкване измежду другите коли на пазара през днешния ден. SUV ще бъде последван от втори модел AEHRA – седан, който ще бъде показан през февруари 2023 година, като първите доставки на двата модела се чакат през 2025 година



От формалното прессъобщение: Всеки един детайл от SUV-а показва решимостта на AHERA да се опълчи на модерните ненденции на всеобщия пазар, съчетавайки оригиналността с чистите полезности на класическия италиански дизайн. Това е явно в аспекти като стъклото, което наподобява като едно парче от самата предница на автомобила и над покрива, преди да се опустоши надолу към задната врата по съвсем „ течен “ метод. Впечатляващите, тесни издължени фарове се комбинират с LED осветителни ленти, подчертаващи външните ръбове на долните вентилационни отвори, създавайки неповторим образен автограф.

„ С AEHRA SUV ние избегнахме консервативните ограничавания, които са обременили всички други производители на коли в техния метод към проектирането на EV транспортни средства досега. Вместо това сме възприели извънредно самоуверен метод. И в AEHRA този метод на мислене движи освен дизайна на нашите транспортни средства, само че и всеки аспект, в това число инженерство, оформление на интериора, най-съвременните устойчиви материали, които използваме, и метода, по който предефинираме цялото пътешестване на клиента “ - сподели Филипо Перини, AEHRA, основен шеф по дизайна - „ С този SUV създадохме транспортно средство, което надалеч надвишава стандартните стандарти, избрани от автомобилната промишленост за SUV, и слага нови примери за жанр и комфорт. Използвали сме a монокорпусна структура, която, въпреки и необятно употребена в Италия в предишното, в този момент нормално е непокътната единствено за суперколи. Възприехме също толкоз коренен метод към аеродинамиката, която играе централна роля в дизайна, характерностите на шофиране и успеваемостта на SUV. ”

Използвайки усъвършенствана CFD (Computational Fluid Dynamics), която има акуратност, равна и в някои връзки по-голяма от тази, реализирана в аеродинамичните тунели, Перини и неговият екип са генерирали „ течащо “ тяло, което генерира изключителна аеродинамична успеваемост. AEHRA е възприела новаторско аеродинамично ръководство с преносими детайли начело и откъм гърба, които усъвършенстват коефициента на противодействие и термичното ръководство на батериите, като в същото време усилват обсега на автомобила.Използвани са усъвършенствани, извънредно леки, извънредно устойчиви композитни материали, в това число технологии за ковани въглеродни нишки, които се появиха на пазара едвам през последните няколко години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР