Новата спортна зала Левски София на волейболен клуб Левски ще

...
Новата спортна зала Левски София на волейболен клуб Левски ще
Коментари Харесай

Откриват официално новата зала на Левски преди волейболното дерби с ЦСКА

Новата спортна зала " Левски София " на волейболен клуб " Левски " ще бъде публично открита преди мача с ЦСКА от Суперлигата на 29 януари (петък). Събитието ще се организира от 17,30 часа, а от 18,30 часа е волейболното дерби сред " сини " и " червени ".

Спортна зала „ Левски София” е най-новото и съвременно оборудване за спорт в България. То е проектирано и осъществено за да приема спортни събития от висок сан и в същото време да бъде функционално и налично за всеобщия спорт. Строителството стартира при започване на 2018 година в границите на комплекса Garitage Park, а разрешението за употреба бе издадено на 11 декември 2020 година

Новото спортно украшение на София е с оптимален потенциал от 1724 седящи места дружно с преносимите трибуни, които се прибират под главната. Фиксираните места са 888. Покрити са всички условия на CEV за осъществяване на срещи от Шампионската лига без крайна четворка.
Общата повърхност на игралната зона е 1821,11 кв. м., а светлата височина на залата е съвсем 13 метра. В подготвителен формат оборудването предлага три пълномерни стадиони, които са подобаващи за тренировки и мачове както на волейболни, по този начин и на баскетболни тимове. Трите полета ще се отдават чартърен на външни групи и ползватели главно след 18 часа в делнични дни, както и през уикенда.

Комплексът разполага с паркинг за гости, рецепция и кафене, 4 съблекални, конферентна зала, офиси и стаи за треньори плюс лекарски кабинет. В залата може да се организират и разнообразни събития предвид на доста положителната инфраструктурата и логистиката.

Срещата " Левски София " - ЦСКА ще протече при съблюдаване на всички настоящи противоепидемични разпореждания - без наличие на аудитория. Откриването на спортна зала " Левски София " ще е в наличието на стеснен брой публични лица - със наложителните стерилизация, отдалеченост и носене на защитни маски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР