Новата седмица започва с един невероятен старт - Новолунието в

...
Новата седмица започва с един невероятен старт - Новолунието в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 юни

Новата седмица стартира с един необикновен старт - Новолунието в Близнаци.  То настава на 3 юни в 13:01ч.

Какво съставлява Новолунието и за какво то е толкоз значимо за нас земните поданици? Новолунието или новата Луна е, когато Луната остава невидима за нас земните жители, когато се ражда още веднъж. Това е моментът, когато двете Светила, Слънцето и Луната вършат съвпад. Заражда се нещо ново, пред нас се дават нови благоприятни условия от хармоничното взаимоотношение сред Светилата. Новолунието се употребява за написване и отправяне на стремежи към Вселената или Създателя. Когато настъпи Новолуние, можете в границите на 24 часа да напишете своите стремежи. Най-добре е те да са свързани със съответните тематики на знака - в тази ситуация Близнаци, само че и всяко предпочитание, което идва от сърцето и го желаете доста мощно без значение за каква област от живота ви се отнася, е вярно.

Кои са тематиките, ръководени от знака Близнаци? Естествен шеф на знака е планетата Меркурий, пратеника на Боговете, именуван още „ Вестителя “, отговарящ за менталната активност, знанието, информацията, пътувания, образования, общуването.

Близнаци ръководи логиката, включваща: вярно разбиране на мнения, просветеност, умелост, бързи резултати, духовитост, многообразие. Всичко стартира и се ражда първо в мозъка. Това е седмицата, в която можете да започнете нов план или активност, а в случай че не усещате че в този момент е момента, може да въведете мисли свързани с новото и смяната, която желаете.

ОВЕН

За вас това Новолуние е удобно и ви дава опцията да стартирате нов план или активност. То ще задейства тематики, свързани с образования, научаване на информация, сключване на договорни връзки. Социалната ви интензивност се усъвършенства. Навлизате в интервал, който ви дава опция да изразите себе си, да бъдете вярно разбрани и посредством нужните диалози да постигнете това, към което се стремите. Подредете мислите си, изчистете всичко ненужно и преминете към деяние. Дните са подобаващи за започване на ремонтни действия в дома или дотъкмяване на такива. Краят на седмицата ще ви подари с щастливи мигове с вашите деца или обичани хора. Благоприятен интервал за създателите, писателите, книгоиздателите.

ТЕЛЕЦ

Новолунието ви дава опцията в случай че към момента не сте подготвени за основни промени, да подредите целите си, с цел да може на идващото Новолуние, което по-благоприятно за вас, да се задействате. Венера, планетата на любовта, полезностите и парите е във вашия знак и това е последната й седмица на ръководство на знака Телец. Възползвайте се от този благополучен за вас факт и привлечете това, което желаете. Венера покровителства вашите финанси и връзки, в този момент е седмицата, в която можете да постигнете основни резултати в област, която е значима за вас. Бъдете дипломатични, използвайте обаянието си в провеждането на диалози, сключване на договорни връзки, насочете вниманието си към реализиране на финансова непоклатимост и сигурност. Възможни са парични награди, повишение на приходите или морални поощрения за минали старания и интервали.

БЛИЗНАЦИ

Това е вашето Новолуние, което ви дава импулса за деяние в посоката, която сте си начертали. Слънцето и Меркурий са във вашия знак, прелестна опция да поставите началото на стратегия, план, активност, която ще се развива в един по-дълъг интервал. Значими са тематиките свързани с публичния ви статус, имидж или кариерно развиване. Социалното ви състояние е в развой на смяна и обновяване. Това значително ще се отрази и на финансовото ви състояние. Направете добър разбор и дано решенията ви, свързани с бъдещето ви развиване да са ориентирани към поддържане на постоянни приходи. Ако решенията ви изискват съществени инвестиции, рискувайте в рамките на вашите благоприятни условия. При някои от вас новото начало е обвързвано с обновяване и основаване на нови партньорства, както с хора от вашето минало по този начин и с изцяло разнообразни от вас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР