Новата седмица ще започне с облачно време в Пловдив. Минималните

...
Новата седмица ще започне с облачно време в Пловдив. Минималните
Коментари Харесай

Седмицата започва с облачно време, температурите падат през уикенда

Новата седмица ще стартира с облачно време в Пловдив. Минималните температури ще са сред 10 и 12 градуса, а оптималните ще са сред 14 и 16 градуса.
Прочетете още
Вероятността за превалявания през целия ден е към 30%. 

През седмицата в Пловдив ще бъде най-вече облачно и ще има леки превалявания. През уикенда обаче се чака температурите да паднат с сред 4 и 5 градуса, а от събота ни чака и много студени сутрини с градуси от 2 до -1. 

В цялата страна валежната зона ще се реалокира на изток и основно в югоизточните региони тук-там преваляванията ще са интензивни. По прекосяването на атмосферния фронт са вероятни и гръмотевици.

Пред обяд в Източна България и северно от планините ще продължи да духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Утре, изначало в западната част на Дунавската низина, а до края на деня на всички места, ще се обърне от северозапад и ще нахлуе относително по-студен въздух.

Сутрешните температури ще са относително високи сред 8 и 13 градуса, а в София - към 9 градуса, денем ще доближат 11 - 16 градуса, в югоизточните региони до 20 градуса, в София - към 11 градуса, само че ще се намаляват.

След обяд от северозапад преваляванията ще стопират, по-късно и облачността ще стартира да се раздира и понижава.

Атмосферното налягане ще се покачва, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР