Новата песен на Малина е много популярна. Тя е в

...
Новата песен на Малина е много популярна. Тя е в
Коментари Харесай

След 5 години: Голямото завръщане на Малина

Новата ария на Малина е доста известна. Тя е в дует със Софи Марнова. Последните пет години не е серпантина да работи. Радва се, че по-голямата част от песните й към този момент са златнихитове

В този интервал Малина се е разболявала няколко пъти. Тя е изгубила майка си, което я е сринало тотално. Месец по-късно изгубва и брат си. Изпитанията не стопират.

„ За страдание животът върви както с прелестните мигове, по този начин и с тъжните моменти. Появяви се и внучка ми Малина “ – споделя любимката на публиката.

„ Уча я на ред и дисциплинираност, борбеност, да реализира нещата от живота, да бъде щастлива и задоволена “ – прибавя изпълнителката.

Малина е ветеринарен доктор, обаче се втурва в музикалното занятие. Музиката я ангажира и няма време за сина си, само че в този момент наваксва като баба.

„ Перфекционист съм “ – споделя тя,

Тя обича да чете книги и да спортува.

„ Не е значимо да правиш ария непременно. Мелодията и прелестния текст ме въодушевява да потегли и да работя “ – споделя русокоската.

„ В началото, когато започнаха турнетата вълнението бе голямо. Там е моята мощ – да пея и да танцувам с песента. Винаги съм се готвила доста отговорно. Качвала съм се на кранове. Вдигали са ме каскадьори. Много е ужасно “ – спомня си юзвздата за хголемите концерти.

„ Липсват ми тъкмо този вид изяви – огромните подиуми. Получава се страхотна симбиоза сред аудитория и реализатор “ – приключва описа си тя.

Малина си пожелава единствено здраве, с цел да продължава да върви напред.

Източник: BTV

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР