Новата партия Български глас, за която се говори от месеци,

...
Новата партия Български глас, за която се говори от месеци,
Коментари Харесай

Нова партия-нов късмет! Учредяват Български глас в Благоевград ! Ексдепутатът от ИТН Г. Попов- основна движеща сила в Пиринско

Новата партия " Български глас ", за която се приказва от месеци, ще бъде учредена през днешния ден в Благоевград. Движещата и мощ в региона ще бъде някогашният народен представител от Има Такъв Народ в Пиринско, Георги Попов, а създателите и са протестърите от 2020-та Т.Василев и А Христов. Днес в регионалния град са поканени всички, които припознават концепциите на партията, родена от разочарованието и от неналичието на смяна и вяра за българския народ.

Основателите и се назовават " народняци ", защото произлизали от народа и ще работят за народа. Обявяват се изрично срещу административния напън върху бизнеса, неналичието на вложения и активността на по този начин наречените " бухалки " в страната -НАП, ДАИ, ИТ и други. "

" В България се усеща сензитивна липса на правдивост. Това може да се промени относително елементарно. Законите ни са положителни, просто би трябвало да се завиши съществено контролътпо спазването им ", споделят от новата партия, откъдето са безапелационни, че съществени виновници за настоящето положение на народа са:
" Апатията, примиримостта в обществото и загубата на възрожденски дух във връзка с политическите процеси в страната ни....

Зала " 22 септември " в регионалния центърще приюти през днешния ден членове и симпатизанти на новата партия, а домакинът Георги Попов и създателите и, ще показват вижданията си за активността на партията оттук насетне. Припомняме, че спряганият заобластен координатор на новата партия, Георги Попов влезе в политиката, стана народен представител от Има Такъв Народ, в разцвета на партията, във време,когато водени от желанието за смяна, хиляди припознаха в концепциите и -новото начало.

Поповстана част от 45-ото и 46-о национално заседание, когато регионален на Има Такъв Народ бе сегашният кмет на Благоевград Илко Стоянов, който съумя да изведе партията до победния и резултат в района. Депутатстването на Попов обаче, продължи малко, поради късия живот и на двата Народното събрание.

Не съумяха хората да го припознаят като техния народен представител, поради невъзможността му да се изяви задоволително изрично като депутат от района и от трибуната на Народното събрание. За него се чу като се заприказва за разпада на Има Такъв Народ. Появиха се отцепници, които обявиха, че напускатзаради Попов, той пък ги упрекна, че е отчаян от партията, поради тях, и по този начин крамолите измежду хората на Слави Трифонов, станаха публично притежание, а Попов напусна партията.

Коментарите бяха, че той е загърбил Има Такъв Народ поради това, че не му бе отредено водещо място в кандидат-депутатската листа на последните избори, с което бе отхвърлена опцията още веднъж да има място в Народното събрание. И отново съгласно слуховете в политическия мир, през лятото на предходната година, Георги Попов правил опити да стане част от " Български напредък " на ген. Стефан Янев като оглави партията в региона, само че генералът заложи на юриста Надежда Самарджиева да е регионален координатор и лидер на кандидат-депутатската листа.

Попов разяснява слуховете, заявявайки, че поддържа положителни връзки с ген. Янев, само че и двамата не са поемали задължения един към различен. Така, след тази шеметна политическа кариера, през днешния ден виждаме Георги Попов в " народняческата партия " - " Български глас "..

Дали новият политически индивид ще повтори екзалтирания напредък на Има Такъв Народ, ще видят ли хората в новите политици -новото начало?!.. Това следва да се разбере, както и това, кои ще са съратниците на Георги Попов в новата партия в Пиринско. Очаквайте детайлности след учредителното заседание...
П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР