Новата Мис България 2020 Венцислава Тафкова, чието първо място на

...
Новата Мис България 2020 Венцислава Тафкова, чието първо място на
Коментари Харесай

Празненства по време на пандемия: Мис България 2020 отбеляза рожден ден

Новата " Мис България " 2020 Венцислава Тафкова, чието първо място на състезанието бе подложено на критика от консуматори в интернет, означи рожден ден. Красивата българка навърши 22 години. Тя означи персоналния празник в фамилния хотел, който е на родителите на Тафкова и се намира в Пловдив. Трябва обаче да се означи, че празненството е минало в доста стеснен кръг, единствено от най-близките прителки на новата Мис.

Виж още:

Преди часове Венцислава показа в Инстаграм малко видео на което виждаме визията, на която се е спряла за значимия ден. Кадрите са снимани в студио за хубост в града. Красавицата се е спряла на бледорозово бюстие, както и бял панталон с висока талия. Косата е спусната, само че е наложително фризирана деликатно и подхожда на свежата визия на Венцислава. 

Малко по-късно се появиха къси сторита в Инстаграм, на които се вижда по какъв начин Тафкова влиза в една от стаите на фамилния хотел, която е декорирана с обилна декорация. По пода има голям брой балони в разнообразни нюанси на розово и цикламено, виждат се и  такива с хелий, изписващи цифрата 22. На маса с красива завивка, е поставена красива торта на два етажа. Макар и с дребна компания, откриваме от сторитата, че миската си е прекрала повече от отлично.

Виж още: Ах, тази Мегз! Дизайнерката с няколко нови специалности, навлезе в света на маркетинга (и не само)

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР