Новата любов, която Джулиана Гани изживява след раздялата с бащата

...
Новата любов, която Джулиана Гани изживява след раздялата с бащата
Коментари Харесай

Диамантена любов: Джулиана Гани се сгоди? Вижте какво показа

Новата обич, която Джулиана Гани изживява след раздялата с бащата на детето си май ще се окаже по-сериозна от предстоящото. Поне по този начин наподобява в профил, само че както добре знаем - силиконката постоянно заблуждава аудиторията за протичащото се в персонален проект.

Наскоро модифицираната русокоска сподели какъв нов пръстен с голям елмаз има и какъв брой е щастлива, че го вижда на ръката си. А дали с Теодор Гецов не са се сгодили? Това се питат почитателите на Гани в обществената мрежа.

Както е известно двамата имат връзка от броени месеци, само че макар късото време, към този момент са взели решение да живеят дружно в столицата. Явно Джулиана Гани бързо е не запомнила страстанта си обич с някогашния си.



 

Силиконката към момента не е признала и за втората си бременност, за която слуховете стават все по-сериозни, само че вместо това постоянно разгласява фотоси на бременни дами, с което очевидно загатва, в случай че не за действителността, то сигурно за мощното си предпочитание да се види още веднъж в тази роля, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР