Новата коалиция в лицето на ПП-ДБ, БСП, Възраждане и ИТН

...
Новата коалиция в лицето на ПП-ДБ, БСП, Възраждане и ИТН
Коментари Харесай

Новата коалиция ПП-ДБ, БСП, Възраждане и ИТН гласуваха оставката на Росен Желязков


Новата коалиция в лицето на ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, Възраждане и Има Такъв Народ гласоподаваха „ за “ оставката на ръководителят Росен Желязков. ПП-ДБ се причислиха, като се аргументираха, че желаят оставката на Росен Желязков, поради тази на шефа на НЗОК.
Асен Василев и Кирил Петков обявиха,
че желаят оставката на Росен Желязков поради гласуваната от депутатите оставка на шефа на НЗОК, който по-рано я беше подал, а по време на дебатите я отдръпна.

Тома Биков от ГЕРБ-СДС предизвести ПП-ДБ, че непрекъснато настъпват мотиката и всякога се удрят по главата и напомни, че точно ГЕРБ-СДС са останали единствената партия, която приказва още с тях.
Атанас Атанасов пък похвали Росен Желязков,
че един редовен човек и той надълбоко го почита. В претекстовете си депутатът от ПП-ДБ също съобщи, че повода е оставката на шефа на НЗОК.

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ беше внезапен в своето изявление, като съобщи, че „ същите лицемерчета, които 9 месеца управляваха с ГЕРБ и Движение за права и свободи, пиха мазно турско кафе в скута на Делян Пеевски, пълзяха по стомах пред кабинета на
Бойко Борисов, като че ли разгъват пожарен шланг “.
„ Искате му оставката, с цел да се извършите на съпротива, откакто не успяхте да се извършите на ръководещи. Политическа партия са Иво Мирчев, който се търкаляше в пясъка на Росенец, с цел да седне в скута на Доган, Христо Иванов – наследник на майка си, другарка на Доган и заявяваше, че ще прави кордон сред Движение за права и свободи и властта,
а след това седна в скута на Делян Пеевски,
с цел да пие мазно турско кафе. ПП-ДБ са Даниел Лорер, който сподели, че Пеевски се е трансформирал за положителното на страната, а в този момент си къса ризата и изяснява, че Движение за права и свободи не би трябвало да ръководи, с цел да си вдигне цената, както с парцела си на „ Чаталджа “.
ПП-ДБ са Атанас Атанасов, комунистически правист,
който щеше да се разплаче, тъй като се молеше при Бойко Борисов да си го прибере назад във властта. Бойко Рашков – чадърът на контрабандата, който бие с чадъри, защитавайки приятелите си контрабандисти, с десетки тоалетни в дома си, само че се изпусна баш в Народното събрание. Асен Василев и Кирил Петков, братята Мормареви на „ Промяната “ с 20 милиарда лева дълг за страната, корумпирана шефка на „ Митниците “. Асен Василев – демократично наказан в Съединени американски щати
и преследват със правосъден лист “, съобщи Балабанов.
Той напомни паметни реплики от речника на Кирил Петков като: куролация, мумурандум, алангро, до момента в който мечтае България да стане сицилиевата котловина. „ Кирил Петков – Просто Киро. Затова през днешния ден в този забавен ден за българската
Куролация, мумурандум, алангро, до момента в който мечтаеше да
стане сицилиевата котловина кирил петков – прпосто киро. Затова през днешния ден в този забавен ден за бъл демокрацията и тези избореинете желаят оставката на желязков ние заявяваме, че ние ще гласуваме вярно, по съвест, осъзнато и отговорно и ще гласуваме „ за “ тъй като сме ние сме опозицията, не вие. Този парламент стартира като фарс и приключва като фарс. Сега ще ви оставим да потънете още повече в този фарс.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР