Новата жена в живота на един от най-култовите ни актьори

...
Новата жена в живота на един от най-култовите ни актьори
Коментари Харесай

Новата на Фицата се завърна! Шест месеца след раждането пропя с Миро

Новата жена в живота на един от най-култовите ни артисти Филип Аврамов – Севинч Ибрахим , излезе от майчинство, с цел да пее дружно с поп артиста Миро на концерт в памет на журналистката Ана-Мария Тонкова, видя HotArena .

Красавицата, която роди момиченце, Ана, през април не пропусна опцията още веднъж да излезе на една сцена със „ остарелия “ си сътрудник Миро в акцията „ Песен за Ани “.

Пея на детето, то е доста музикално, двамата с Фицата сме доста щастливи “, изясни майката, която към този момент е влезнала във форма след раждането, писа „ България Днес “.

Преди да роди дъщеричката си, Севинч дълги години бе беквокалистка на Миро , пътуваше и с него по концерти в страната. След това си откри работа като здравна сестра и единствено в свободното време грабваше китарата и пееше.

В момента Фицата поддържа естествени връзки с някогашната си брачна половинка Милена, а дъщеричката им се радва на новото му бебе. Действа и градежът на къщата, в която счита да се нанесе с новото си семейство, откакто стане подготвена.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР