Новата графична карта се базира на усъвършенствана Vega архитектураRadeon Pro

...
Новата графична карта се базира на усъвършенствана Vega архитектураRadeon Pro
Коментари Харесай

Radeon Pro V340 прави по-ефективна виртуализацията

Новата графична карта се базира на усъвършенствана Vega архитектура

Radeon Pro V340 е единственото в промишлеността хардуерно-базирано графично виртуализационно решение, подкрепено от SR-IOV и мощната Vega архитектура за актуалните задания за визуализация

AMD разгласи графичната карта Radeon Pro V340, която се явява високопроизводително решение с два GPU, предопределено за обезпечаване на виртуална десктоп инфраструктура (Virtual Desktop Infrastructure  – VDI) за работа с най-интензивните визуализационни натоварвания като CAD моделиране, десктоп-като-услуга (DaaS) и рендериране.

Radeon Pro V340 е основана на усъвършенствана AMD Vega архитектура, усъвършенствана за рискова продуктивност и висока компактност за виртуализирани среди, стана ясно на VMworld в Лас Вегас, Невада. Това е първото VDI хардуерно решение, снабдено с 32GB ултрабърза НВМ памет от второ потомство, осигуряваща висока пропускателна дарба за данните при най-сложните проектантски задания.

Новата графична карта разчита на AMD MxGPU – единственото в промишлеността хардуерно-базирано GPU виртуализационно решение. В нея се употребява технологията SR-IOV (Single Root I/O Virtualization). Съчетавайки софтуерни и хардуерни технологии, предлагащи виртуализирана графика за актуалния облак, AMD MxGPU обезпечава бърза, постоянна и предвидима продуктивност с най-високата промишлеността потребителска компактност, без да са нужни лицензионни такси за крайните консуматори.

Radeon Pro V340 разполага с усъвършенствани функционалности за сигурност и ще помогне ценово-ефективно да се ускорят актуалните виртуализационни задания в осведомителните центрове, подчертаха от AMD. Графичната карта ще разреши на клиентите предпазено да оферират виртуализация на десктоп среди и приложения и за най-натоварващите графични задания, допълват от VMware.
още по тематиката
„ С Radeon Pro за VMware, админите елементарно могат да настроят VDI среда, бързо да конфигурират виртуални GPU към съществуващите виртуални машини и да обезпечат с запаси стотици експерти, единствено с няколко щраквания на мишката ”, споделят от водача във виртуализацията.

С нараснала компактност, по-бърз кадров буфер и усъвършенствана отбрана, графичната карта AMD Radeon Pro V340 е нов избор и за клиентите на Citrix, като ще им обезпечи задоволително мощ в техния Citrix Workspace, даже за най-натоварващите приложения.

AMD Radeon Pro V340 се чака на пазара през 4-то тримесечие на 2018 година Цената на картата към момента не е оповестена от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР