Новата година неминуемо носи нови начинания. Така е и с

...
Новата година неминуемо носи нови начинания. Така е и с
Коментари Харесай

Трансформация в процес: Криско влезе във фитнеса, хапва здравословно, ще вае фит тяло!

Новата година неизбежно носи нови инициативи. Така е и с нас, по този начин е да вземем за пример и с изпълнителя Криско, който разгласява кадър от своето в Instagram:

Виж още: Криско най-сетне сподели бебчето! Посвети прочувствена ария на обичания човек

На фотографията Криско е с известния треньор и фит инфлуенсър Сами Хосни, на който очевидно се пада отговорността да приготви подготвителен проект и хранителен режим на рапъра. 

Виж още: Какво е най-важното сега за Крисия? И има ли певицата другар?

" Когато един човек е посочил брутално неизменност и е постигнал резултати в разнообразни аспекти от живота си, тогава е единствено въпрос на време и тактика, с цел да стане първенец и във фитнес сферата ", написа от своя страна Сами в своя Instagram профил. Той е разгласил и boomerang видео, в което Криско похапва здравословно ядене.

Виж още: Няма да повярвате какъв брой е пораснала Елизабет! Дъщеричката на Орлин Павлов навърши 1 година

Впрочем да се качат килограми чиста мускулна маса е много по-трудно, в сравнение с да се смъкват нежелани мазнини. А през лятото на предходната година стана ясно, че Криско е свалил 15 кг. и към август месец на 2019 година тежи скромните 65 кг.

Със супер фигура неотдавна се похвали и половинката на Криско, младата майка Цветелина Петрова, която наподобява все едно не е раждала и то преди няколко месеца.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР