Новата екранна половинка на Виктор Николаев Аделина Радева, е много

...
Новата екранна половинка на Виктор Николаев Аделина Радева, е много
Коментари Харесай

Аделина Радева шокира столичани, не е за вярване в какво облекло си позволи да се пусне по улиците (СНИМКА)

Новата екранна половинка на Виктор Николаев Аделина Радева, е доста зиморничава. В последните няколко седмици температурите в София са повече летни, само че тя към момента се кипри със зимни тоалети. Онзи ден папараци я снимаха с три ката облекла при 26 градуса, написа „ Уикенд “. Журналистката, която зае мястото на Ани Цолова в „ Здравей, България “ излезе от постройката на Нова телевизия, облечена в шалвари, тениска и кожено яке.

За похлупак на всичко тя беше омотала към шията си и пълен вълнен шал. В ръцете си водещата носеше дамска чанта и голям букет – евентуално подарък от загадъчен обожател. Русата си коса бе вързала на кок, а очите си криеше зад тъмни очила. Аделина походи 50 метра пешком, след което си хвана такси. От возилото тв звездата слезе с навити крачоли. Явно в колата се е препотила и се е наложило да вземе ограничения, с цел да се разхлади.
 Аделина Радева шокира столичани, не е за поверие в какво облекло си разреши да се пусне по улиците (СНИМКА)

Истинска тайнственост е за какво в действителност Радева се домогна до услугите на таксиметров водач. В последните седмици против нея се отприщи гнева на „ старите пушки ” в частната медия поради рядката привилегия да разполага с личен длъжностен автомобил и персонален водач, написа „ Уикенд “.

Чаровната русокоска се причисли към Нова тв в средата на месец януари, заменяйки Ани Цолова като екранен сътрудник на Виктор Николаев, а една от екстрите, обезпечени й от новия шеф, е служебно возило „ Хюндай ” и персонален водач.

Всяка заран в 5,30 часа водачът взима Аделина Радева от вкъщи й, с цел да я откара до студиото на Нова телевизия, а работният ден на драйвъра завършва в 17 часа, като до тогава е разполагаем на журналистката. Личният водач и личен длъжностен автомобил на Аделина Радева обаче е провокирал напрежение в нюзрума на медията, защото нито един от публицистите не разполага с персонално служебно возило.

Репортерските екипи се обслужват от 4 автомобила, само че те едвам смогвали да покрият всички горещи точки, поради това от Нова тв употребили услугите на таксиметрова компания, на която работещите в медията плащали със особено раздадени им ваучери.

„ Аделина Радева е единствената, която отхвърля да употребява такси и се движи непрекъснато със служебна кола и водач. Да, правилно е, че тя няма шофьорска брошура, само че и други потвърдени сътрудници са на нейния хал, а на тях не им се отпуска кола и водач ”, недоволстват против водещата на утринния блок в нюзрума на Нова тв. Факт е обаче, че откогато тя е в ефира на утринния блок, рейтингът на предаването фрапантно се е повишил.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР