Новата биографична книга на звездата на Милан Златан Ибрахимович представя

...
Новата биографична книга на звездата на Милан Златан Ибрахимович представя
Коментари Харесай

Златан: Преди да стана баща бях непоколебим. След това видях Макс с тръбички по цялото тяло

Новата биографична книга на звездата на " Милан " Златан Ибрахимович показва футболиста в светлината, в която не сме го виждали. Шведът с босненски корени постоянно е показал на терена, че е хладнокръвен, мощен и съвсем извънземен.

Оказва се обаче, че и той е имал сложни моменти в живота си. А те са свързани с най-близките му - брачната половинка му Хелена и синовете му Максимилиан (15 години) и Винсент (13 години).

Първородният правоприемник на Златан минава през тежък интервал няколко дни след раждането. Малкият Макс би трябвало да бъде опериран по неотложност.

Снимка: Getty Image

" Преди да стана татко бях хладнокръвен. Лесно палех, бях вманиачен, показвах всичките си страсти. Знаех, че всичко се взема решение, в случай че бъда мощен и толерантен. В този случай не беше по този начин. Бях безпомощен, нямах какво да направя. Макс се утежняваше всеки ден. Отслабваше, беше дребен, виждаше се, че е кожа и кости. Изглеждаше като че ли животът го напуща ", споделя Златан в книгата.

Малкия Макс повръща доста, не наддава, а губи от тежестта си. Ибрахимович и половинката му са принудени да го заведат в болница за незабавна интервенция на жлъчката.

Снимка: Getty Image

" Не си припомням по какъв начин стигнахме до там. Сещам се по какъв начин изглеждаше коридорът и за мириса в него. Тичах, питах къде е, търсех го. Заведоха ме в една зала, където Макси лежеше в кувьоз. Изглеждаше по-малък от по всяко време, като птиченце. Стърчаха тръбички от цялото му тяло, все едно му бяха изтръгнали сърцето. " Обичам ви и двамата, вие сте ми всичко. Но това не мога да го устоя. Обади ми се, в случай че имаш потребност от нещо " - това споделих на Хелена и избягах от болничното заведение ", спомня си футболистът.

Днес Макси е добре, здрав е. Златан и Хелена не престават да са сплотено семейство, макар че заобикалят гласност и демонстрации в обществените мрежи.

" Макси до през днешния ден има белег. Чувства се здрав, като всички деца на неговата възраст е. Често се сещам за оня миг. Той ми дава по-различен взор към живота ", приключва описа си Ибрахимович.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР