Новак Джокович заяви, че по-скоро би жертвал всички бъдещи трофеи,

...
Новак Джокович заяви, че по-скоро би жертвал всички бъдещи трофеи,
Коментари Харесай

Джокович: Ще жертвам всички трофеи, ако ме принудят да се ваксинирам

Новак Джокович съобщи, че по-скоро би жертвал всички бъдещи титли, които може да завоюва, само че няма да се имунизира против Covid-19, в случай че бъде заставен от ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти).

Световният №1 в тениса приказва извънредно в изявление за BBC към месец откакто от локалното държавно управление и му бе неразрешено да взе участие на Australian Open. Това се случи поради здравния протокол – сърбинът не е имунизиран против ковид и макар че в началото получи особено изключение от управляващите в щата Виктория, то беше анулирано поради погрешна информация в декларацията му за влизане в страната и нарушение на карантинни ограничения преди този момент.

Пред английската медия Джокович сподели, че не би трябвало да бъде обвързван с антиваксърското придвижване, още една причина, заради която министърът на имиграцията на Австралия Алекс Хоук анулира визата му - с цел да не предизвика антиваксърите в страната. Сърбинът съобщи единствено, че поддържа правото на персонален избор на всеки човек да си сложи доза от препаратите против Covid-19.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР